EXIT nagrađuje najvernije fanove: Festivalskom ulaznicom do drugih žurki, koncerata, ekskluzivnih poklona…

Globalni porast cena festivalskih ulaznica jedna je od posledica inflacije, ali i sve glasnija tema u svetskim medijima. Mnogi veliki festivali već su u startu značajno podigli svoje cene, a određeno poskupljenje tokom kampanje će doživeti i ulaznice za EXIT.

8. novembar 2022. — Autor: EXIT

Ipak, dvostruki evropski festivalski šampion, svojim najvernijim i najbržim kupcima omogućiće early bird ulaznice po iznosima koji su nepromenjeni već nekoliko godina! Njihova javna prodaja počinje u utorak, 15. novembra tačno u podne i očekuje se da će biti rasprodate u nekoliko minuta. Svi koji u prvih 48 sati kupe prve festivalske ulaznice za EXIT 2023 imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive poklone! Ovo je Exitov način da se zahvali onima koji iz godine u godinu pokazuju koliko im je festival važan i da već sada žele da zakorače u EXIT Univerzum na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula 2023. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Među najvernijim Exitovcima je više od 10.000 fanova, koji su se odmah nakon ovogodišnjeg Exita registrovali za ulaznice po najpovoljnijoj ceni, i oni već sada mogu da ih kupe putem posebnog linka. Tačno u podne 15. novembra prodaja će biti otvorena i za one koji se nisu registrovali. Prvi kontingent ulaznica za sve, koji obično bude razgrabljen za svega nekoliko minuta, biće dostupan po poklon ceni od 6.490 dinara, i to samo na sajtu EXIT festivala, i na Gigs Tix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Nakon toga, online i na svim prodajnim mestima Gigs Tixa naći će se novi kontingent po malo višim cenama.

Svi koji svoju ulaznicu kupe do četvrtka, 17. novembra u podne, imaju mogućnost da učestvuju u velikom giveawayu, u kojem će dobitnici biti izvlačeni svakog meseca do jula sledeće godine. Sve što je potrebno je da se prijave na Exitovom sajtu u periodu od 15. do 22. novembra 2022. u podne. Za sve njih EXIT je pripremio fantastične mesečne poklone, kao što su ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite Experience narukvice, merch pakete, VIP apgrejdove, ulaznice za brojne žurke, koncerte, festivale i niz drugih iznenađenja.