EXIT rasprodao prvu NFT kolekciju, uskoro lansiranje nove sa Maceo Plexom

Prva Exitova NFT kolekcija Headphones, lansirana tokom Tomorrow konferencije, rasprodata je u rekordnom roku za samo nekoliko sati!

27. maj 2022. — Autor: EXIT

Exitov premijerni nastup, koji je podržao i brend Visa, izazvao je veliko interesovanje u globalnoj NFT zajednici. Novo poglavlje biće otvoreno već 9. juna, lansiranjem kolekcije Shades, kreirane u saradnji sa jednim od najvećih imena elektronske muzike i zvezdom mts Dance Arene – Maceo Plexom. Istog dana počeće i mint kolekcije Wings, napravljene u saradnji sa Christinom Carmelom, južnoafričkom pilotkinjom i aktivistkinjom za prava žena u avijaciji.

Sve tri Exitove kolekcije, Headphones, Shades i Wings, sadrže, uz unikatnu digitalnu umetnost, i superiorna „živa“ festivalska iskustva, po čemu je ovaj „nezamenjivi“ token jedinstven u NFT svetu. Stvoren je u skladu sa Exitovom vizijom da su iskustva uživo nezamenjiva i da virtuelni svetovi mogu da budu samo dopuna, a nikako zamena realnom. Zato Exitove NFT kolekcije preuzimaju najbolje iz oba sveta, kombinujući izuzetna digitalna i „živa“ iskustva. One će vlasnicima omogućiti pristup ekskluzivnim i tajnim zonama na festivalima, ulaz na pozornicu mts Dance Arene, upoznavanje sa vodećim svetskim zvezdama, pristup VIP Diamond zoni, Visa Infinite loungeu, tajnim žurkama, kao i merch paket, whitelist za sve Exitove NFT kolekcije, ekskluzivne video i audio sadržaje i airdrops!

Budući da je prva kolekcija Headphones-a brzo rasprodata, u partnerstvu s brendom Visa dodat je ograničen broj novih tokena. Svi oni u sebi sadrže EXIT INFINITE EXPERIENCE ulaznicu powered by Visa. Kupcima će biti omogućen Mint ove kolekcije, kao i Shadesa i Wingsa, počeće takođe u četvrtak, 9. juna 2022. Sve informacije o Exitovim NFT kolekcijama, među kojima se, osim navedenih nalazi i Tribe koju su već koju su dobili svi članovi Exitove Discord zajednice mogu se pronaći na zvaničnoj EXIT NFT stranici.

U sklopu Tomorrow konferencije, održane u Belexpocentru od 13. do 15. maja, posebnu pažnju privukla su dva panela. Na panelu „RAVERSE“ bilo je reči o ideji koja stoji iza NFT kolekcija – kombinovanju virtuelnog i „živog“ iskustva, uzimajući najbolje od oba, uz naglasak na to da je ljudski kontakt nezamenjiv. Govorilo se i o tome kako će Metaverse i NFT izvođačima doneti nove prilike i načine da se povežu sa fanovima. Učesnici panela su bili Miki Elson (NFT Gallery London), Dušan Kovačević (EXIT), James Sutcliffe (Pixelynx) i Laura K. Inamedinova (LKI Consulting).

Na panelu „NFTs Implementation On Festival Partnership With Major Brands“ predstavljena je i specijalna IQOS X EXIT NFT kolekcija, koja je rezultat saradnje ova dva brenda sa Maceo Plexom. Jedinstvena serija od 100 NFT-eva koju IQOS brend nudi svojim korisnicima neće moći da se kupi, već samo da se osvoji kroz interaktivan konkurs, a korisnicima će tokom vremena pružati različita iskustva. Pored ulaznica za EXIT festival i pristupa virtuelnim galerijama festivala, osvajači IQOS X EXIT NFT-a će dobiti pesmu sa novog albuma Maceo Plexa u digitalnom izdanju, potpisanu vinil ploču sa novim albumom, kao i ulaznicu za tajnu žurku na kojoj će puštati ovaj muzički superstar.