EXIT sklopio partnerstvo sa NFT-TiX za prodaju prvih NFT festivalskih ulaznica na svetu

EXIT festival, dvostruki dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival, biće prvi veliki muzički događaj na svetu koji koristi blockchain tehnologiju za prodaju NFT ulaznica za festival ove veličine.

30. jun 2022. — Autor: EXIT

NFT VIP Gold i NFT VIP Infinite Experience karte biće puštene u prodaju 30. juna 2022. u ponoć po centralno-evropskom vremenu preko platforme NFT-TiX. Osim ulaznica, prošle nedelje EXIT je izbacio NFT kolekcije napravljene u saradnji sa superzvezdama Maceom Plexom i Christinom Carmelom. Ovim se EXIT pozicionirao kao jedan od pionira u sve većem metaverzumu (metaverse-u) muzičkih festivala, prateći svoj moto koji kaže da je digitalna tehnologija tu da pojača iskustva iz stvarnog života spajajući najbolje iz oba sveta.

NFT-TiX je platforma za prodaju karata i tržište izgrađeno na Ethereum blockchain-u. Njime upravljaju pametni ugovori (smart contracts), omogućavajući prodavcima karata da se povežu sa kupcima direktno. Ovo je deo revolucionarne tehnologije koji pomaže industriji prodaje karata da se jednom zauvek reši posrednika. NTF-TiX daje prednost fer cenama, profitu za prodavce na sekundarnom tržištu i ekskluzivnim pogodnostima za vlasnike ulaznica od strane organizatora događaja. Pored toga, NFT-TiX nudi dodatne pogodnosti vlasnicima NFT ulaznica u vidu decentralizovanog sadržaja.

NFT VIP Gold i NFT VIP Infinite Experience ulaznice nude korisnicima nenadmašnu udobnost i vrhunski VIP tretman na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 7. do 10. jula ove godine. Exitova VIP Infinite Experience karta nudi jedinstveno iskustvo uživo, sa pristupom ekskluzivnim, tajnim i VIP prostorima EXIT festivala, pristupom legendarnoj bini mts Dance Arene, susretima sa svetskim muzičkim zvezdama, privatnim žurkama, merch paketima, ekskluzivnim video i audio sadržajima i airdropovima!

Ranije ove nedelje, EXIT festival je zašao dalje u Metaverse, izdavši dve NFT kolekcije u saradnji sa svetskim muzičkim zvezdama i poznatim ličnostima. Kolekciju SHADES kreirao je jedan od najpoznatijih umetnika iz sveta elektronske muzike, MACEO PLEX, dok je kolekciju WINGS stvorila manekenka, pilot, i aktivistkinja za ljudska prava CHRISTINA CARMELA.

EXIT je proglašen najboljim evropskim festivalom od strane nekoliko publikacija i organizacija, uključujući EU Festival Awards i UK Festival Awards. Održava se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstavlja preko 1000 umetnika na preko 40 bina i festivalskih zona. Festival je poznat po svom duhu otvorenog uma i društvenom i ekološkom angažmanu. Ovogodišnje izdanje će se održati od 7. do 10. jula 2022. godine, sa impresivnom listom izvođača uključujući neke od najvećih svetskih superzvezda kao što su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, rep ikona Iggy Azalea, hitmejkeri i trendseteri James Arthur, Masked Wolf, Disciples, Ofenbach, i Acraze. Njih će pratiti vodeći izvođači elektronske muzike kao što su Maceo Plex, Boris Brejcha, ARTBAT, Honey Dijon, Afrojack, Alok, Zhu, Reinier Zonneveld, Anfisa Letyago, Denis Sulta, Monolink, i Satori uz uticajne bendove kao što su Napalm Death, Sepultura, Blind Channel, legendarni Marky Ramone i The Exploited, najtraženije ime Balkana, Konstrakta, i mnogi drugi.

Za više informacija posetite www.exitfest.org i www.nft-tix.com.