EXIT Soundscape najavljuje još jedno moćno izdanje – Human Rias & ANDATA „I Can Feel You“ feat. EZLN stiže na sve platforme 12. oktobra!

Svega mesec dana nakon što je Exitova diskografska kuća predstavila svoje prvo izdanje - Space Motion & JES - Universe, traku koja je munjevitom brzinom osvojila svet elektronske muzike i muzičke top liste, EXIT Soundscape sada najavljuje još jedno moćno ostvarenje!

27. septembar 2023. — Autor: EXIT

Novi singl koji će svojim brzim ritmom sve naterati na ples izlazi 12. oktobra, a u pitanju je traka „I Can Feel You“ koju potpisuju Human Rias & ANDATA!

„I Can Feel You“, singl koji će fanovi vrlo brzo imati priliku da čuju predstavlja uzbudljivu traku koju pored Humana potpisuju nemački dvojac ANDATA i pevačica EZLN! U pitanju je savršena mešavina snažnih bubnjeva i sintisajzera, dok će sam ritam i veoma zarazni vokali gotovo svakoga naterati na ples. Publika EXIT festivala već je imala priliku da čuje ovu traku i to baš ove godine kada je Human Rias zatvorio Dance Arenu, dok će već 12. oktobra zvanična studijska verzija biti dostupna na striming platformama Apple Music, Spotify, Deezer, Beatport, Traxsource i Juno Download.

I ovo izdanje EXIT Soundscape diskografska kuća radila je u saradnji sa digitalnim distrubuterom Paradise Worldwide, koji kroz muzičku distribuciju, digitalnu strategiju i izdavaštvo sarađuje sa brojnim izvođačima i izdavačkim kućama širom sveta.  

EXIT Soundscape je Exitova diskografska kuća nastala pod okriljem platforme EXIT Echosystem  – osnovane sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz muzički lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.