EXIT TV
EXIT TV Premijere
EXIT TV Premijere

U susret velikoj proslavi 20 godina festivala, koja će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. jula, EXIT lansira novu seriju premijernih emitovanja festivalskih nastupa koji su obeležili istoriju jednog od vodećih svetskih festivala.

Prvi nastup u novoj sezoni u subotu 27. marta pripašće svetskoj soul divi neverovatnih vokalnih sposobnosti Emeli Sande, čije je otvaranje Exita 2015. godine mnogima ostalo u sećanju kao jedan od najemotivnijih nastupa u festivalskoj istoriji.

Već naredne subote, 3. aprila, stiže nastup britanskog drum n bass sastava Bad Company UK iz 2017. godine sa glavne festivalske bine, dok će 10. aprila uslediti putovanje na mts Dance Arenu u 2018. godinu, kroz emitovanje specijalnog back 2 back seta Adama Beyera i Ide Engberg.

Nastup Skrillexa iz 2014. godine, planiran za 17. april, podsetiće sve gledaoce zašto ovaj mladić nosi epitet jedne od najvećih svetskih zvezda. Konačno, 24. april rezervisan je za emitovanje nastupa hip hop zvezde French Montane.

Emitovanje svih nastupa održaće se u stalnom nedeljnom terminu, subotom od 20:21.

Ranije tokom 2020. godine, EXIT festival je u okviru EXIT TV platforme emitovao specijalan program koji su činili nikad pre objavljeni festivalski nastupi, kao i uključenja vodećih domaćih didžejeva u direktnom prenosu iz svojih domova, a sve sa ciljem da mnogima ostanak kod kuće protekne što lakše tokom vanrednog stanja.

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider