Fantastičan start: Za manje od 12h planulo preko 3.000 ulaznica za Festival 84!

16. decembar 2017. — Autor: EXIT

Juče ujutru su na blagajne širom Bosne i Hercegovine, ali i u svim državama regiona i u celom svetu, stigle prve ulaznice za novi događaj u organizaciji EXIT tima, Festival 84! Kontigent simbolično određen na tačno 1984 ulaznice po poklon ceni sa 70% popusta planuo je u rekordnom roku za nešto više od 7h, mnogo pre 24h koliko je bilo predviđeno za ovu akciju! Odmah nakon toga pušten je još jedan kontigent promotivnih ulaznica koje su nastavile odlično da se prodaju, tako da je do zatvaranja blagajni preko 3.000 posetilaca širom regiona i sveta obezbedilo svoje ulaznice za predstojeće gostovanje Exita na olimpijskoj Jahorini! S obzirom na to da najveći zimski festivali na svetu broje oko 7-8.000 ljudi dnevno, početak prodaje pokazuje da će već u prvoj godini Festival 84 postati jedan od najvećih zimskih festivala Evrope i sveta i da će pozicionirati Jahorinu među najatraktivnije zimske centre u Evropi!

Trenutno je u prodaji veoma ograničen kontigent po novoj promotivnoj ceni od 1.800 din, sa i dalje veoma visokih 60% uštede, i dostupan je putem prodajne mreže Gigstix.com. Na sajtu zvanične Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i smeštajem po ceni već od 49 EUR.

Nakon što je EXIT Leto ljubavi 2017. godine bilo najveći festivalski poduhvat na ovim prostorima, obuhvativši Sea Dance na Jazu, Revolution u Temišvaru, Sea Star u Umagu i svakako centralni EXIT festival u Novom Sadu, novi projekat EXIT Freedom u 2018. biće još veći jer mu se pridružuje i peti član – Festival 84! Premijerno izdanje Festivala 84 biće održano od 15. do 18. marta iduće godine na više lokacija u okviru Olimpijskog centra Jahorina.

Uskoro će biti poznati i prvi potvrđeni izvođači za novi festival u organizaciji EXIT tima koji se kreira po po formuli 2+2 korišćenoj i za izrazito uspešni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati žurku zagrevanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski stazi i tokom noći u montažnom objektu na terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama, kako u Bistrici, tako i u drugim lokalima.

Poslednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja.