Finalisti HEMI Music Awards nagrade sviraju uživo na internacionalnom onlajn događaju!

12. maj 2021. — Autor: EXIT

Druga faza takmičenja za HEMI Music Awards završava se uživo nastupima devet finalista na HMA (HEMI Music Awards) Live Sessions, u nedelju, 23. maja, a ovi nastupi odrediće ko su tri pobednika!

Nastup će biti emitovan onlajn, a takmičari će izvesti pesmu po svom izboru. Takođe će i odgovarati na pitanja, kako bi ih članovi žirija i publika bolje upoznali.

Podsećamo ko su finalisti za HEMI nagradu: pevač Thom Artway iz Češke, koji spaja moderan zvuk sa klasičnim pisanjem, elektro pop trio iz Estonije I Wear* Experiment, grčki alt rokeri Deaf Radio, Woodstock Barbie iz Mađarske, fanki pop kolektiv Funk Shui iz Severne Makedonije, garažni rok trio iz Srbije Dogs in Kavala, poljski kvartet Izzy and the Black Trees, prva You Tube senzacija Rumunije Lucia, kao i slovenački pop/rok/disko/pank miks Koala Voice.

U prethodna dva meseca svi oni su učestvovali u radionicama i mentorskim sesijama sa 11 eksperata iz muzičke industrije, koji su sarađivali s kompanijama i festivalima kao što su Spotify, Songtrust, Google, !Κ7, Sziget, MENT Ljubljana, A38, Ship, Sony/ATV.

Ne propustite HMA Live Sessions 23. maja od 19 časova. Prenos će biti emitovan uživo na HEMI Facebook stranici i You Tube. Vreme je da finaliste vidimo na stejdžu!

HEMI Music Awards program je posvećen muzičarima koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dosegnu nova tržišta i publiku. HMA organizuje Hub za razmenu muzičkih inovacija (HEMI), evropska inicijativa čiji je cilj podržati umetnike i profesionalce u muzičkom biznisu iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.