Guy Gerber na velikoj Get EXITed žurci u sarajevskom Domu mladih!

Nakon fantastičnog, rasprodatog prolećnog izdanja sa Hot Since 82, nova Get EXITed žurka u Sarajevo dovodi jednog od najuticajnijih DJ-eva današnjice, izraelskog genijalca Guy Gerbera.

1. novembra 2022. — Autor: EXIT

Uz njega, na bini sarajevskog Doma mladih nastupiće i dobro poznata lokalna imena Bonjasky, Luka Čikić i Rajot. Ova velika Exitova promo žurka biće održana u subotu, 26. novembra, umesto najavljenog 5. novembra, i predstavlja uvod u realizaciju novog muzičkog festivala u Sarajevu, koji će EXIT organizovati u saradnji sa Garden Of Dreams. Veoma ograničen kontingent early bird ulaznica, po ceni od svega 1.499 dinara, biće u prodaji od danas. Očekuje se da će jako brzo biti rasprodate, nakon čega im cena raste.

Guy Gerber je oduvek favorizovao put kojim se ređe ide, a njegov put nije bio ništa manje nego fenomenalan. Iako nastupa širom sveta, njegova vizija savršenog muzičkog događaja ostaje ista: „Noć mora imati specifičan flow, mora početi spiritualno, a onda se polako podiže, nikad prebrzo. To je zabava sa veoma prirodnim osećajem“.

Gerberovi setovi se nikada ne zaboravljaju jer ima nepogrešivu sposobnost da nadmaši očekivanja. Čak i u tradicionalnijim klupskim rezidenturama, poput onih koje drži u Marquee, Sound-u i Story-ju, Gerber deluje kao revolucionar, pretvarajući uobičajeno iskustvo u nešto živo s mistikom. Osim saradnji u domenu elektronske muzike, Guy je objavio album sa Sean Combsom, poznatijim kao Puff Daddy, pod nazivom „11 11“. 

Veruje u magiju muzike koja predstavlja uživanje, što je iskustvo koje donosi 26. novembra u sarajevski Dom mladih. 

Novi festival u Sarajevu

Velika Get Exited promo žurka predstavlja uvod u realizaciju novog muzičkog festivala u Sarajevu, koji će EXIT organizovati u saradnji sa Garden Of Dreams. Cilj tog projekta je da doprinese brendiranju i promociji grada Sarajeva. EXIT je najbrže rastuća festivalska organizacija i dvostruki osvajač titule za Najbolji veliki europski festival. Garden of Dreams je nosilac nagrade Ambasador za najbolji regionalni festival elektronske muzike iz 2019. godine i jedan od najvažnijih kulturnih brendova Bosne i Hercegovine.

Kroz ovu saradnju, osim doprinosa razvoju turizma, biće dat i podsticaj razvoju nezavisne kulture Sarajeva i doprinos edukaciji lokalnog stanovništva koje će biti uključeno u realizaciju ovih događaja. Strategija je da EXIT i Garden of Dreams kroz kvalitetnu saradnju i realizaciju zajedničkih projekata doprinesu organskom rastu festivalske industrije u Sarajevu, koristeći globalna znanja i iskustva EXIT festivala i lokalna znanja i iskustva Garden of Dreams festivala. Saradnja na realizaciji ovih događaja podstaći će saradnju i u ostalim sferama kreativnih industrija i turizma, gde će se, s jedne strane privlačiti turisti, ali i zadržavati mladi ljudi na događajima u Bosni i Hercegovini.

Podrška države i lokalnih vlasti u postizanju vrhunskog kvaliteta programa i organizacije ovakvih događaja od izuzetnog je značaja, a to je prepoznala i Vlada Kantona Sarajevo, koja je podržala događaj koji će se desiti 26. novembra u Domu mladih i najavila podršku novom muzičkom festivalu, kao i svim budućim projektima iz kreativne industrije.

Ulaznice u prodaji od danas

Izuzetno ograničen kontingent early bird ulaznica, po ceni od 1.499 dinara, može se pronaći ovde. Požurite po svoju ulaznicu, jer se očekuje da će brzo biti razgrabljene, nakon čega će cena porasti.