Heineken® zvanično pivo Exit festivala!

8. april 2016. — Autor: EXIT

Sinoć je u Beogradu najavljena saradnja između jednog od vodećih svetskih muzičkih događaja, EXIT festivala, i jednog od najrasprostranjenijih svetskih proizvođača piva, kompanije HEINEKEN. U okviru svečanog otvaranja događaja „Beer Planet“ u organizaciji kompanije HEINEKEN, poslovna saradnja najavljena je za period do kraja 2018. godine, te je ovim Heineken® postalo zvanično pivo EXIT festivala!

Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala, ovom prilikom izjavio je: “Na Exitu smo do sada imali nebrojene velike svetske zvezde. Drago nam je da smo ove godine nasu pivsku zvezdu našli u jednoj porodičnoj kompaniji koja je, pored cilja da pravi najbolje pivo na svetu, uvek bila izuzetno društveno odgovorna. Upravo smo se na tim frekvencijama i prepoznali sa kompanijom HEINEKEN i na tom polju ćemo realizovati značajne projekte zajedno“.

“Naša kompanija i, najbolji i najposećeniji evropski muzički festival su se udružili  – HEINEKEN i EXIT će sarađivati u naredne tri godine. Drago nam je da sarađujemo sa najboljima jer je Exit višestruki dobitnik nagrada za najbolji evropski i svetski festival. Ne krijemo zadovoljstvo i ponos zbog ove saradnje, jer najbolji idu uz najbolje”, rekla je Dragana Savić, direktorka marketinga kompanije HEINEKEN.

O EXIT Festivalu

EXIT je svetski poznati i višestruko nagrađivani letnji muzički festival koji se svakog jula održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Nastao kao studentski i politički pokret, Exit je danas jedan od najpoznatijih brendova i nezaobilazno mesto na mapi kulturne i turističke ponude Srbije. EXIT je dobitnik titule “Najbolji evropski festival”osvojene na Evropskim festivalskim nagradama u Holandiji 2014. godine sa 620.000 glasova iz celog sveta, dok je festival priznanja dobio i od medijskih magnata kao što su CNN, BBC, Time, Guardian, The Sun, Daily Mail, Independent, Euronews, Lonely Planet… Gotovo tri miliona ljudi iz više od šezdeset zemalja širom sveta posetilo je festival, koji je tokom svog postojanja ugostio neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice kao i mnogobrojne domaće i regionalne zvezde.

Novi festivalski koncept, magična EXIT Avantura, koju čine EXIT festival (7-10. jul) i Sea Dance Festival (14-16. jul), danas povezuje mlade ljude iz više od 60 zemalja sveta. Više informacija na OVOM LINKU.

O kompaniji HEINEKEN

HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije. Kompanija je posvećena inovacijama, dugoročnim investicijama u brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji, uz fokus na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet“, održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73.000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.

U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Imperial, Newcastle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško Zlatorog, Weifert, PilsPlus i Master pivo.

Za više informacija, posetite OVAJ LINK.