Hitovi „teški“ preko pet milijardi slušanja stižu na veliki Get EXITed spektakl u Strumici!

Odbrojavanje do dugoočekivanog Get EXITed spektakla, koji će 7. septembra u prelepom strumičkom Gradskom parku okupiti najveće svetske i regionalne zvezde, uveliko je počelo!

1. septembar 2023. — Autor: EXIT

Pop i soul senzacija John Newman, globalni hitmejker Burak Yeter, regionalne ikone Konstrakta i Van Gogh, kao i Džambo Aguševi Orchestra, Lanna i The Geors, donose hitove koji broje više od pet milijardi slušanja na vodećim striming platformama! Ulaz na ovaj veliki događaj je slobodan za sve posetioce, a za sve koji žele da ga dožive na najvišem nivou dostupne su VIP ulaznice po ceni od 3,100MKD (50 evra)! 

Najveća žurka za ispraćaj letnje sezone događaja u organizaciji EXIT tima sledećeg četvrtka stiže u strumički Gradski park, a iščekivanje povećavaju globalni hitovi i žanrovski šarenolik program koje donose vodeća svetska i regionalna imena! John Newman više od deceniju unazad suvereno vlada svetskom muzičkom scenom i osvaja srca fanova moćnim glasom, emotivnim melodijama i pesmama koje dostižu same vrhove vodećih top lista, što je do sada bila sudbina čak devet njegovih singlova. Već pesma Feel The Love“, na kojoj se 2012. pridružio megapopularnom sastavu Rudimental, nagoveštavala je da iza ove saradnje stoji globalna muzička senzacija u nastajanju. Danas, John Newman stoji iza saradnji sa liderima muzičkog sveta i pesama koje zna ceo svet, među kojima su Blame(feat. Calvin Harris),Love Me Again“, „Cheating“, „If You Really Love Me(feat. David Guetta), sveži hit Call Your Name(feat. Alesso) i brojne druge. 

Izuzetni turski producent, globalni hitmejker i DJ Burak Yeter pleni svojim muzičkim umećem, ali i atmosferom i energijom koju kreira gde god se pojavi, što je još jednom potvrdio i izuzetnim nastupom na ovogodišnjem EXIT festivalu! Deceniju unazad pesme Friday Night“, „Oh My My“, „Crash“, „Happyosvajaju planetu, radijski etar i festivalske pozornice, dok je omiljena Tuesdayzavredila platinastu plaketu u više zemalja, a potpisnik je i bespogovorno najzapaženijeg remiksa pesme My Life Is Going On

Na veliki Get EXITed spektakl stiže i najtraženija regionalna muzičarka Konstrakta, koja je pesmom In Corpore Sanoosvojila Evropu i svet! Iako je kao vokal benda Zemlja Gruva već dve decenije prisutna na muzičkoj sceni, Konstrakta je maltene preko noći postala centar pažnje regionalnih medija, glavna zvezda na društvenim mrežama, a nedugo potom i prva domaća hedlajnerka u istoriji EXIT festivala! Publiku je najpre oduševila svojim Triptihom, a ove godine usledila je nova trostruka muzička poslastica Evo, obećavam, koja je potvrdila jedinstvenost muzičkog i vizuelnog izraza omiljene regionalne umetnice!

Kvalitetnu gitarsku stranu programa predvode rock veterani regionalne scene, grupa Van Gogh, sa preko tri decenije dugom karijerom, 10 fenomenalnih studijskih albuma i dve regionalne MTV nagrade iza sebe i omiljenim, vanvremenskim pesmama Neko te ima“, „Ludo, luda“, „Skačem, skači“, „Za godine tvoje“, „Klatno“, „Anđele moj brate“, ali i Emotivno minirani drugim sa poslednjeg LP izdanja More bez obalaiz 2019. godine. 

Sjajnoj regionalnoj postavi se pridružuje i strumički Džambo Aguševi Orchestra, jedan od najboljih trubačkih sastava na Balkanu, kao i izuzetne mlade umetnice u polju elektronske muzike – novosadska producentkinja i DJ-ica Lanna, jedna od najperspektivnijih mladih nada elektronske scene, i makedonski melodic techno dvojac The Geors.

Drugo strumičko Get EXITed izdanje koje će biti održano u četvrtak, 7. septembra  obećava nesvakidašnje raznolik muzički događaj na koji su svi dobrodošli –  ulaz je slobodan, dok su za posetioce koji ovaj spektakl žele da dožive na specijalnom nivou u prodaji VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 3,100 MKD (50 evra). Strumički Get EXITed organizuje EXIT tim u saradnji sa opštinom Strumica.