Hot Since 82 prvi put stiže u Sarajevo, na Get EXITed žurku!

Zaštitno lice svetskog tech house zvuka Hot Since 82 prvi put stiže u Bosnu i Hercegovinu u petak, 6. maja, predvodeći Get EXITed žurku, koja će napraviti odličan uvod u ovogodišnje izdanje EXIT festivala!

17. marta 2022. — Autor: EXIT

U sarajevskom Domu Mladih isto veče nastupiće i dva domaća DJ sastava After Affair i The Provincials. Ulaznice su u prodaji.

Hot Since 82 je jedan od najuspešnijih britanskih DJ-eva i producenata, hedlajner najvećih svetskih elektronskih bina, a njegovu muziku kritičari opisuju kao „najsofisticiraniju u Velikoj Britaniji“. Dobitnik je prestižne DJ nagrade u kategoriji Najbolji tech house DJ i višestruko je nominovan za različita priznanja u sferi elektronske muzike. Našao se u top 10 najtraženijih producenata svih vremena na Beatport-u remiksom pesme Green Velveta „Bigger Than Prince“, poznat je po lajv nastupima na vodećim svetskim festivalima uz pratnju gudačkog kvarteta, a iza njega su i brojne svetske turneje u sklopu njegovog jedinstvenog klupskog brenda TAKEN.

Daley Padley pod pseudonimom Hot Since 82 stvara i pušta muziku 10 godina, a početak njegove karijere obeležilo je debitantsko izdanje „Let It Ride“ za Noir Music, nakon čega je usledio period koji je MixMag nazvao „meteorski uspeh“. Svojoj diskografiji je krajem 2020. godine dodao i treći album „Recovery“, koji je objavio za svoju izdavačku kuću Knee Deep In Sound. Upravo je objavio remiks pesme „Sweet Talker“, koju u originalu potpisuju Years & Years i Galantis.

Na ovoj Exitovoj promotivnoj žurci nastupiće i najpoznatiji regionalni DJ duo After Affair, koji je prepoznatljiv i po organizovanju serijala događaja Gardens Of Dream. U veoma kratkom periodu iskusni Ivan Zrno i Bojan Jović izašli su iz lokalnih okvira, što je i ozvaničeno dodelom Ambasador nagrade za regionalnog DJ-a godine. Njima se pridružuje i cenjeni dvojac The Provincials, koji je nedavno predstavio svoj prvi EP „Pandora“.

U prodaji se nalazi veoma limitiran kontingent Get EXITed ulaznica, po ceni od 30 KM. Mogu se kupiti u prodajnim sistemima Gigs Tix BiH i Gigs Tix Srbija.