Josipa Lisac sa nezamenjivim stilom na Fusion-u

11. jul 2016. — Autor: EXIT

Josipa Lisac, svojim izvođenjem davno poznatih pesama, iznenadila je publiku zbog ni malo blagog nastupa, kao što su verovatno fanovi očekivali. Ona je improvizovala, oživljavala fanove na autentičan način. Josipa Lisac najviše se obradovala tome što EXIT dolazi i u Istru, gde će biti još mnogo dešavanja u stilu EXIT festivala.

Josipa je bila sva u koži – i šešir, i rukavice, bila je prava dama, a svojim pokretima okrenula je publiku. Pesma „Gde Dunav ljubi nebo“ raspevala je Fusion Stage, međutim, na kraju nastupa, svi su očekivali bis, zbog pesme „Magla“, koju nije otpevala. Možda je to bilo na njenom repertoaru, ali duge improvizacije joj nisu dozvolile da još i tu pesmu otpeva. Fanovi koji su izbegli Prodigy, uživali su u njenim improvizacijama, sećajući se starih vremena.

Pre Josipe Lisac, pravac amerikana zaživeo je na Fusion Stage-u. Ljubavne pesme raznežile su pripadnice lepšeg pola, koje su znale gotovo svaku pesmu. Bend Stray Dogg odsvirao je svaku numeru u cugu, bez komentara, kako ne bi ostavio publiku bez jedne od njihovih pesama. Za kraj, ostavili su emotivnu pesmu „Disappeare“, uz koju su svi plesali, ili zaželeli da imaju s kim da plešu. Pevač tog benda Dušan Strajnić nosio je majicu sa sloganom „Ne damo RTV“, podsećajući, kao i njegove kolege iz Iskaza i Atheist repa, na lošu situaciju u kojoj je pokrajinski javni servis.