Jubilarno Sea Star izdanje će trajati od četvrtka do nedelje!

Svako izdanje Sea Star festivala idealno je lansirano uz party dobrodošlice, koji je uvek bio rezervisan za četvrtak.

20. april 2023. — Autor: EXIT

Rejv u laguni Stella Maris redovno je bio produžavan do ranih jutarnjih sati, pa se pokazao i kao savršen povod za raniji dolazak fanova u Umag, a ove godine Exitov organizacioni tim pojačao ga je programom uzbudljivih međunarodnih andergraund elektronskih imena, koji čine SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda i Recep.

Potvrđen je i tradicionalni Closing Party, kojim će u nedelju, 21. maja, biti završen peti, jubilarni Sea Star, i to setovima Bronskog, Ian F-a, Marina Biočića i Marcela. Tako umaški festival i u 2023. donosi svoju četvorodnevnu formulu 2+2, pri čemu će u centralnim večerima i noćima, 19. i 20. maja, festival odjekivati u svojoj punoj snazi!

Peto izdanje Sea Stara, kojim će biti započeta festivalska i letnja sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna dovodi superjak lajnap na četiri bine – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus.

Program u petak predvode jedan od najvećih svetskih hitmejkera Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Milićević, DJ Jock & Shipe, Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz, te tim Electric Waves bine na čelu s Ilijom Rudmanom.

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sleteti giganti The Prodigy, techno superzvezda Indira Paganotto, regionalni trap best of, koji uključuje imena kao što su Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postavu predvođenu Ian F-om i Marcelom. 

Welcome party 18. maja i Closing party 21. maja obeležiće DJ nastupima SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Ian F. i Marin Biočić.

U prodaji je ograničen kontingent festivalskih ulaznica po promotivnoj ceni od 5.100 dinara. Uz njih, u ponudi su jednodnevne ulaznice od 2.900 i 3.500 dinara, kao i VIP Gold ulaznice. Krenula je i omiljena prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“, u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta dobija besplatno! Ulaznice su dostupne ovde.

Ovogodišnji Sea Star festival biće realizovan uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, Grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.