NEWSFLASH #13: Najaktuelnije vesti o zvezdama EXIT Univerzuma

U nedelji iza nas, Mahmut Orhan pojačava hitove u EXIT Univerzumu, Alesso je predstavio video singl „Caught A Body“, Dimitri Vegas & Like Mike imaju novi set za BBC Radio 1, a energični duo Sofi Tukker osvežio je pesmu „Sacrifice“ i najavio prestojeće lajv spektakle.

7. april 2023. — Autor: EXIT

Amelie Lens priprema novu muziku, Avalon Emerson je objavila pesmu „Karaoke Song“, a Ben UFO i Partiboi69 donose nove mixeve za preslušavanje u susret EXIT festivalu. Švedski hardocre punkeri Wolfbrigade najavili su reizdanje svog drugog studijskog albuma, novi set predstavila je i producentkinja i DJ-ica Cici, dok na domaćem terenu sveži video singl donosi Fox!

Mahmut Orhan: Nova zvezda EXIT Univerzuma!

Istambulski producent i DJ Mahmut Orhan, čije pesme broje više od milijardu slušanja na striming platformama, pridružio se ove nedelje energičnom hitmejkerskom nizu koji od 6. do 9. jula stiže na Petrovaradinsku tvrđavu, a koji su do sada činili Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Burak Yeter, Sofi Tukker i LF System. On u EXIT Univerzum donosi megahitove Feel, 6 Days, Save Mei mnoge druge, koji će poslednjeg dana festivala osvojiti Glavnu binu!

Alesso: Video singl „Caught A Body“

Nakon prošlonedeljne najave zvezdane saradnje sa Martinom Garrixom, svetski poznati švedski producent i DJ Alesso predstavio je novi plesni hit „Caught a Body“, na kom mu se pridružio američki pevač Ty Dolla Sign.

Dimitri Vegas & Like Mike: Novi set za BBC radio 1

Dvostruki prvaci najprestižnije DJ Mag Top 100 liste najboljih svetskih DJ-eva, Dimitri Vegas & Like Mike, predstavili su svoj novi set za prvi program BBC radija, koji je dostupan za odloženo slušanje na striming platformi BBC Sounds.

Sofi Tukker: Remiks pesme „Sacrifice“ i pripreme za nove live spektakle!

Nakon objavljivanja singla „Sacrifice“, energični jungle pop duo Sofi Tukker obradovali su fanove novim remiksom ove pesme, na kom su im se pridružili producenti Kaskade, Deadmau5, Finn Bjarson, Steven mits, Richard Beynon.

Oni su takođe na društvenim mrežama objavili da rade na pripremama svog novog i unapređenog live nastupa „o kom su oduvek sanjali“, sa spektakularnom produkcijom, koji donose i na ovogodišnji EXIT festival!

Amelie Lens: Ko je spreman za novu muziku?

Vodeća techno zvezda današnjice, jedinstvena Amelie Lens, tizovala je ove nedelje novu muziku na svom Twitter nalogu. Uz pitanje „Ko je spreman za novu muziku“, producentkinja i DJ-ica objavila je i kratak snimak nastupa uživo, na kom se može čuti delić predstojećeg izdanja.

Avalon Emerson: Video singl „Karaoke Song“

Američka producentkinja i DJ-ica Avalon Emerson napravila je kreativni žanrovski izlet u svojoj novoj pesmi „Karaoke Song“, koja govori o „biserima bliskosti i intimnosti koji se lako previde“, a na kojoj je radila sa producentom Nickom Sylvesterom

Ben UFO: Hessle Audio mix za Rinse FM

Ben UFO, jedan od žanrovski najraznovrsnijih britanskih producenata, predstavio je novi mix za Rinse FM, koji se može čuti na SoundCloudu. To je njegov drugi DJ set na poznatom britanskom radiju u kom istupa ispred svog lejbla Hessle Audio, dok je prvi snimio u januaru. 

Partiboi69: Rezidentura na BBC radiju, Boiler room set i poziv na EXIT!

Autentični australijski producent, DJ i showman Partiboi69 otpočeo je u sredu ove nedelje aprilsku rezidenturu svojim prvim setom za BBC Radio 1. On je ranije ove nedelje ovaj važni milestone svoje karijere na Instagramu najavio u svom stilu, uz snimak kako se „raskomoćuje“ u prostorijama BBC radija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Partiboi69 (@partiboi69)

Kako je u proteklom periodu bio posebno aktivan, Partiboi69 je ove nedelje predstavio i novi Boiler Room set, snimljen u indijskom gradu Bangaloru, a snimak je podelio i na zvaničnom Facebook eventu ovogodišnjeg EXIT festivala!

Wolfbrigade: Reizdanje albuma „In Darkness You Feel No Regrets“

Švedski hardcore punk bend Wolfbrigade najavili su reizdanje svog drugog studijskog albuma „In Darkness You Feel No Regrets“ iz 2003. godine. Ovo izdanje bilo je jedno od najuticajnijih na veoma plodnoj hardcore sceni s početka milenijuma, sa deset pesama koje su savršeno spajale brutalnost i melanholiju, uključujući i obradu pesme „Say Goodbye“ benda Poison Idea.

Album će, nakon više od decenije, ponovo biti dostupan za nekoliko nedeja, dvadeset godina od inicijalnog objavljivanja.

Cici: Novi Life And Death mix

Irska producentkinja i DJ-ica Cici, jedna od najenergičnijih umetnica današnjice, predstavila je novi Life And Death mix u okviru serijala Expanding Matters, a set je moguće u celosti poslušati na SoundCloudu.

Fox: Video singl „Na vrhu“

Jedan od pionira trep zvuka u zemlji i regionu, Branko Kljajić Fox, predstavio je novi video singl „Na vrhu“, na kom mu se pridružio reper Napoleon, a ceo spot sniman je u Novom Sadu.