Newsflash #3: Najaktuelnije vesti o EXIT zvezdama!

U ovonedeljnom izdanju Newsflasha Rudimental i Steve Angello donose nova izdanja, Kenya Grace osvaja društvene mreže, a Ian Asher nastavlja niz fenomenalnih remiksa. Barry Can’t Swim isporučio je novi DJ set, a Joker Out predstavljaju sveži singl neposredno uoči svoje evropske turneje!

23. februar 2024. — Autor: EXIT

Rudimental: Novi singl „Green & Gold”

Popularni britanski kolektiv Rudimental predstavili su još jedan novi singl – „Green & Gold”, koji su ranije „isprobali” u Sidneju, a na kom im se pridružuju Skepsis, Charlotte Plank i Riko Dan. Pre nešto više od mesec dana, sastav je predstavio traku Alibi sa Ellom Henderson koja je osvojila vodeće muzičke top liste, a novim singlom servirali su još jedan drum’n’bass hit.

Steve Angello: Novi singl sa Sebastianom Ingrossom i Swedish House Mafia rezidentura na Ibici 

Steve Angello udružio je snage sa Sebastianom Ingrossom u novoj house traci „Skip”, koja je spremna da osvoji plesne podijume!

Angello je sa dvojicom svojih kompanjona iz elektronske supergrupe Swedish House Mafia najavio i šestonedeljnu letnju rezidenturu u kultnom klubu Ushuaïa na Ibici, a pre toga ćemo imati priliku da ga slušamo na EXIT festivalu!

Kenya Grace: Novi snippet osvaja društvene mreže

Viralna britanska producentkinja i kantautorka Kenya Grace je na svom Instagram nalogu podelila još jedan u nizu snippeta u kojima predstavlja svoju muziku i kreativne procese, a isečak pesme „It’s not fair” već je osvojio društvene mreže. U ovom trenutku, audio snippet iskorišćen je u preko 40.000 Instagram Reelsa, dok fanovi u komentarima uzbudljivo iščekuju objavljivanje novog hita.

Ian Asher: Remiks pesme Greedy 

Mladi kalifornijski producent i DJ Ian Asher, koji je osvoja planetu remiksima poznatih hitova, predstavio je novo izdanje – obradu pesme „Greedy” koju u originalu izvodi Tate McRae.

U međuvremenu, snippet mashup-a kultnog hita „Murder on the Dancefloor” privukao je pažnju Sophie Bextor, koja je na svom Instagram nalogu podelila svoju reakciju na Asherov video. On je na svojim društvenim mrežama najavio i novi remiks pesme Past Lives”, koji stiže već početkom sledeće nedelje!

Barry Can’t Swim: Novi set za The Lot Radio

Ljubitelji jazzy i funky elektronskog zvuka dobili su prošle nedelje svežu poslasticu od škotskog producenta i DJ-a Barry Can’t Swim – novi miks za njujorški radio The Lot, koji je dostupan za strimovanje!

Joker Out: Novi video singl „Everybody’s Waiting”

Neposredno pred svoju veliku evropsku turneju Joker Out predstavlja novi, introspektivni singl „Everybody’s Waiting“. To je prvo izdanje koje su objavili nakon privremenog preseljenja iz rodne Ljubljane u London kako bi radili na predstojećem albumu.