NEWSFLASH #7: Najaktuelnije vesti o EXIT zvezdama!

Ovonedeljno izdanje EXIT Newsflasha donosi najnovije vesti o zvezdama koje slušamo od 11. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi!

12. april 2024. — Autor: EXIT

Black Eyed Peas dostiže nove visine sa brojem strimova, Altin Gün donosi dva nova singla, Black Coffee predstavlja svežu traku, a slušamo i DJ Mag set Patricka Masona! Barry Can’t Swim nastavlja da niže uspehe, Francis Mercier i Franky Wah imaju nova izdanja, a Mose predvodi Exitov Cacao Я:EVOLUTION!

Black Eyed Peas: „Just Can’t Get Enough” premašila 500 miliona strimova na Spotifaju!

Popularna pesma „Just Can’t Get Enough” sa šestog studijskog albuma „The Beginning” pop-rap ikona i jednog od najuspešnijih muzičkih sastava svih vremena Black Eyed Peas premašila je 500 miliona strimova na vodećoj svetskoj striming platformi Spotify!

Altin Gün donosi dva nova singla

Altin Gün, autentični holandski sastav sa internacionalnom karijerom koji neguje orijentalni rok zvuk, predstavili su mini-EP sačinjen od dva nova singla – „Vallahi Yok” i „Kirik Cam”, a izdanja su objavljena za nemačku diskografsku kuću Glitterbeat Records.

Black Coffee: Singl „Ode to Ancestors”

Globalna house ikona i nosilac Grammy nagrade Black Coffee predstavio je svoj najsvežiji singl – traku „Ode to Ancestors”, na kojoj mu se pridružuje glumac glumac Djimon Hounsou! Pesma je deo EP-a „Songs of the Rebellion”, inspirisanog sci-fi franšizom „Rebel Moon”, a objavljen je za Netflix Music.

Patrick Mason: Novi techno set za DJ Mag

Ekscentrični techno i house maestro Patrick Mason snimio je i objavio novi, jednočasovni set za kultni DJ Mag, koji predstavlja idealnu pripremu za njegov nastup u Exitovom hramu elektronske muzike ovog jula!

Barry Can’t Swim je aprilska Zvezda u usponu na SoundCloudu

Barry Can’t Swim nastavlja da niže uspehe – on je ovog meseca naslovna zvezda plejliste Ascending: Rising US Artists na SoundCloudu, jednom od globalno najvećih striming servisa! Na plejlisti se nalazi i Carlita, koju ćemo ovog jula takođe slušati na Exitu.

Francis Mercier: Novi singl „Kabe”

Haitijski producent i DJ Francis Mercier objavio je dugoočekivanu traku – „Kabe”, na kojoj mu se pridružuju Salif Keita & Nomis! On je u Instagram objavi rekao da je na izdanju radio dve godine, a na snimcima se može videti i čuti da je dugo vremena unazad „živela” u njegovim setovima.

Franky Wah: EP “Maasai”

Britanski producent i DJ Franky Wah predstavio je novi EP „Maasai”, na kom mu se pridružuje Robin M. Izdanje sadrži dve trake, „Maasai” i „Intina”, a objavljeno je na Wah-ovom lejblu SHÈN Recordings.

Mose prevodi Exitovu Cacao Я:Evoluciju!

Vodeći umetnik svesne muzike i world music žanra, Mose, predvodi Exitov Cacao Я:EVOLUTION na dva događaja – 23. maja na Sea Star festivalu i 2. juna u beogradskim Silosima, a u nedelju, 14. jula slušaćemo ga i na mts Dance Areni!