NEWSFLASH #8 – Najaktuelnije vesti o EXIT zvezdama!

U ovonedeljnom izdanju Newsflasha, rodonačelnik trap zvuka Gucci Mane donosi novi singl, Carl Cox predstavlja novi album, Rudimental objavljuje novi set, a mladi Ian Asher otpočinje aprilsku američku turneju.

26. april 2024. — Autor: EXIT

Maceo Plex ima sjajne vesti za ljubitelje njegovog najsvežijeg albuma „’93”, a nove setove donose i Sara Landry, Carlita i Mose. Producent i DJ Oguz našao se na naslovnici holandskog Mixmaga, Supergloss najavljuje EP sa dva sveža singla, a Funk Shui ima novi spot!

Gucci Mane objavio video singl „TakeDat”

Utemeljivač globalnog trap zvuka Gucci Mane zatresao je svetsku muzičku scenu svojim novim video singlom „TakeDat”! Spot je režirao Omar The Director, a ovo je prvo Guccijevo izdanje od njegovog prošlogodišnjeg singla Choppers & Bricks”. 

Carl Cox predstavio kompilacijski album „ASW Is Live”

Sinonim DJ profesije, veliki Carl Cox, predstavio je dvočasovni kompilacijski album „ASW Is Live”, sačinjen od 25 izdanja objavljenih za diskografsku kuću Awesome Soundwave, čiji su osnivači upravo Carl Cox i Christopher Coe!

Rudimental: Novi set iz Luke Sidnej dostupan za slušanje

Popularni britanski kolektiv Rudimental predstavili su svoj novi set sniman na jahti u Luki Sidnej! Upravo na ovom događaju premijerno se zavrteo i njihov nedavno objavljeni hit singl Green & Gold, a sada je dostupan i snimak celog seta.

Ian Asher započeo aprilsku američku turneju

Mladi i talentovani producent i DJ Ian Asher, koji je stekao viralnu slavu svojim remiksima najvećih hitova, otpočeo je svoju aprilsku američku turneju, u okviru koje će obići 16 gradova, a na svom Instagram profilu podelio je i deo atmosfere ovog muzičkog putovanja.

Maceo Plex: Album „’93” dobija svoje vinil izdanje

Maestro deep house i techno zvuka Maceo Plex najavio je na svom Instagram nalogu da će njegovo poslednje longplej izdanje, prošlogodišnji album ’93, uskoro biti dostupan na vinilu, koji je već moguće unapred poručiti! 

Sara Landry: Set sa rasprodatog nastupa u Njujorku

Nepokolebljiva hard techno diva Sara Landry predstavila je sveži dvoipočasovni set sa svog rasprodatog nastpupa u njujorškom Knockdown Centru, koji je dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu!

Oguz na naslovnici holandskog Mixmag-a

Holandski producent i DJ Oguz našao se na naslovnici holandskog ogranka kultnog Mixmag-a, jednog od najpopularnijih magazina koji se bave elektronskom muzikom, a opsežan članak o njegovom karijernom putu dostupan je u digitalnom izdanju.

Carlita: Novi set za The Lot Radio

Producentkinja, DJ-ica i multiinstrumentalistkinja Carlita predstavila je novi set snimljen za The Lot Radio, koji je dostupan za strimovanje na YouTube-u!

Supergloss predstavila dva nova singla sa predstojećeg EP-a „Visual Freak”

Berlinska techno producentkinja i DJ-ica Supergloss predstavila je dva nova singla – „Not Your Type” i „Cyber Skin”, kojima najavljuje predstojeći EP „Visual Freak” na kom joj se pridružuje Omon Breaker. Digitalno izdanje EP-ja izlazi 15. maja, dok će od 15. juna biti dostupan i na vinilu.

Mose: New Earth Dance set sa Ada Divine Awakening festivala

Vodeći umetnik svesne muzike i world music žanra, Mose, predstavio je snimak svog live seta sa prošlogodišnjeg izdanja Ada Divine Awakening Festivala, na kom mu se pridružuje Murray Kyle. Ceo „New Earth Dance” nastup, koji na jedinstven način prenosi energiju njegove muzike ali i ADA festivala, dostupan je na Mose-ovom zvaničnom YouTube kanalu.

Funk Shui predstavili spot za singl „Rodenden”

Makedonski sastav Funk Shui predstavili su spot za singl „Rodenden”. U pitanju je pesma sa njihovog albuma „Nikogash Pak”, koji je objavljen u martu prošle godine, a koja je sada dobila i svoj propratni muzički video.