NEWSFLASH #9: Najaktuelnije vesti o zvezdama EXIT Univerzuma

Nakon ovonedeljnog pojačanja elektronskog programa predstojećeg izdanja EXIT festivala u vidu megajake liste imena koja će od 6. do 9. jula osvojiti mts Dance Arenu, NSNS i Urban Bug, glavne zvezde devetog izdanja Newsflasha su Michael Bibi i Vintage Culture koji donose nove singlove, kao i dvojac CamelPhat čiji se remix pesme „Night After Night“ pozicionirao na visokom trećem mestu na Beatportu.

10. mart 2023. — Autor: EXIT

Autentični Partiboi69 i regionalni speed metal pioniri Bombarder predstavili su nova EP izdanja, „Cura s kvarta“ zagrebačkog Hiljsona Mandele osvojila vrh Shazam Top 200 Croatia liste, a Tam je objavila singl „Panonija“!

Michael Bibi: Novi singl „Different Side“

Britanski producent i DJ Michael Bibi predstavio je novi singl „Different Side“, na kom su mu se pridružili Audio Bullys i KinAhau!

Traka je objavljena na producentovom lejblu Solid Grooves, a Bibi ju je ispratio i posebnom objavom na Instagramu u kojoj je predstavio i KinAhau-a, uz priču kako su se upoznali i pismo koje mu je mladi producent ostavio uz USB sa trakama koje su ga oduševile na prvo slušanje i iz kojih je nastala ova saradnja.

Vintage Culture: Novi singl „Tina“

Brazilski producent i DJ Vintage Culture objavio je novi singl „Tina“, na kom su mu se pridružili Bhaskar, Meca i The Vic, a koji je od juče dostupan na svim striming platformama!

CamelPhat: Remix „Night After Night“ #3 na Beatportovoj listi

Dugoočekivani remiks pesme „Night After Night“ dvojca CamelPhat, koji je uoči konačnog objavljivanja prošle nedelje bio favorit na njihovim nastupima uživo, naišao je na oduševljenje publike, a ove nedelje to je potvrđeno i plasmanom na treće mesto Beatportove liste Top 10 melodic house i techno traka.

Partiboi69: EP „Naughty By Nature“

Simbol uzajamne ljubavi i misterije australijskog andergraunda, samoproklamovani spiritualni vođa, ikona i prorok, predstavnik ghetto-house zvuka i čovek koji je po svoj prilici mnogo više od producenta i DJ-a, autentični Partiboi69, predstavio je novi EP „Naughty By Nature“, u kom je doneo četiri nove trake, a na kojima mu se pridružio producent MCR-T.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Partiboi69 (@partiboi69)

Bombarder: EP „III“

Kultni speed metal sastav Bombarder, koji je u velikoj meri odgovoran za razvoj ekstremnog zvuka u regionu, predstavio je novo EP izdanje „Bombarder III“.

EP nosi dve pesme – naslovnu, na kojoj se ekipi pridružio Hellbutcher, pevač švedskog benda Nifelheim, i „Novo meso“, koja je za vreme pandemije snimljena uživo u prostorijama novosadskog Doma B-612.

Hiljson Mandela: „Cura s kvarta“ #1 na Shazam Top 200 Croatia listi

Pesma „Cura s kvarta“ zagrebačkog repera Hiljsona Mandele osvojila je vrh liste top 200 trenutno najtraženijih pesama u Hrvatskoj na platformi Shazam, čime je prestigao svetski poznate muzičare kao što su Tiesto, Coi Leray, Miley Cyrus i RAYE!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by by the way. agency (@btwagency.hr)

Tam: Novi singl „Panonija“

Beogradska kantautorka Tam, čiji su singlovi Žad, Pogana, Usne uz rebra, Ne pričaj o namai drugi uveliko osvojili domaću i regionalnu publiku, objavila je novu pesmu „Panonija“.

Nakon singla Rizik, ovo je druga numera sa njenog predstojećeg, drugog EP-ja, na kom je radila sa producentom Damjanom Blažunom.