Nije prvoaprilska šala – sunce sinulo u Herceg Novom, večeras spektakl sa Konstraktom i Claptonom

Najočekivanija žurka na Jadranskoj obali je konačno stigla i nije prvoaprilska šala, baš kao ni sunce koje će se rano popodne ukazati iznad Herceg Novog!

1. april 2023. — Autor: EXIT

Večeras će ovo živopisno crnogorsko turističko središte pojačati snaga velike Flower Power žurke čije su glavne zvezde maskirani house velemajstor Claptone i najtraženija regionalna muzičarka Konstrakta. Mnogo zvezda biće na bini,  ali puno više u publici je su brojne zvanice već počele da stižu u Herceg Novi i pobrinule se da za to saznaju hiljade njihovih pratilaca na društvenim mrežama! 

“Nadam se da ste spremni za večeras, jer mi jesmo i jedva čekamo!”- poručila je Konstrakta koja je stigla u Herceg Novi. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flower Power (@flower.power.2023)

„Obožavam da budem u Crnoj Gori! Sunce je tu, more je tu i ja sam spreman za lud provod večeras u Herceg Novom!“ – rekao je Nenad Okanović.

Na crnogorsko primorje već je sletela i Dragana Mićalović i podelila čak desetak storyja. „So Happy To Be Here“ oduševljeno je napisala na jednom od brojnih postova model Dana Barbara, a njena koleginica je poručila da ih sve „kod sata čeka DJ Claptone“. Jednako zadivljena Crnom Gorom je i glumica Milica Majkić koja je imala samo jednu, ali moćnu reč – „Magija“!

Svi oni prvo će se zabavljati na Trgu Nikole Đurkovića, a kasnije i na ekskluzivnom humanitarnom afterpartyju „Trick Me Once“ koji će se održati u hotelu Lazure u Herceg Novom na kojem će za DJ pult stati i Claptone!

Velika Flower Power žurka u centru Herceg Novog, u organizaciji EXIT festivala i Turističke organizacije Herceg Novi, počeće već u 18 časova laganim deep house zvukom DJ-a Nessuno. U 19.35 pult preuzima Pesto, dok će od 20 časova šarmantna crnogorska zvezda u usponu Kejt rasplesati publiku dobro poznatim hitovima. Omiljena umetnica regiona, sjajna Konstrakta sa svojom grupom Zemlja Gruva, popeće se na binu u 21 čas, dok će apsolutna zvezda večeri, jedan od najpopularnijih umetnika svetske house scene, maskirani Claptone svoj dvočasovni set započeti u 22 časa i 10 minuta. Za zatvaranje biće zaduženi P. S. i Bodzie u svom B2B setu, koji počinje deset minuta iza ponoći.

Ovaj poseban događaj će takođe biti verovatno i najbrojnije okupljanje selebritija i influensera na Balkanu tog vikenda, jer su svoje prisustvo potvrdili Dragana Mićalović, Nenad Okanović, Lady Lee, Ana Stanić, Ivana Dudić, Helen Babić, Nemanja Forkapić, Zoi i brojna poznata lica iz sveta muzike, filma, mode i showbizza, koji će nakon žurke na Trgu nastaviti provod na afterpartyju pod nazivom „Trick Me Once“. Humanitarni afterparty će biti održan u hotelu Lazure u Herceg Novom, a sav prikupljeni prihod doniraće se udruženju roditelja dece obolele od kancera Fenix.