Pojačavamo tim: Otvoreno jedanaest novih pozicija za rad u Exitu!

U 2021. godini, najtežoj za festivalsku industriju uspeli smo da organizujemo čak četiri festivala, u tri različite države. No, u planovima za 2022. nalaze se svi naši festivali!

8. novembar 2021. — Autor: EXIT

EDIT: Rok za prijave je završen. Hvala svima koji su se prijavili!

——–

Da bismo te planove ostvarili, neophodno je proširenje tima – zato otvaramo jedanaest novih pozicija iz oblasti fundraisinga, ljudskih resursa, audio-video produkcije, booking sektora, turizma, digitalnih komunikacija i IT sektora.

Svake godine angažujemo mnogo ljudi iz čitavog regiona na realizaciji naših festivala i projekata. Tražimo kandidate i kandidatkinje koji su komunikativni, kreativni, odgovorni, analitični i posvećeni, koji dobro poznaju i prate festivale, kao i domaću, regionalnu i svetsku muzičku scenu. Posebno se vrednuju organizacione i društvene veštine, uz obavezno poznavanje rada na računaru i znanje engleskog jezika.

Zbog velikog broja prijava koje su stizale i na ranijim konkursima, biće kontaktirani samo kandidati i kandidatkinje koji uđu u uži izbor. Opisi svih pozicija i online formular dostupni su na ovom linku, a rok za prijave je ponedeljak, 22. novembar 2021.

Pozicije na kojima zapošljavamo i kakve kolege i koleginice tražimo:

Fundraising menadžer/menadžerka
Odgovorna, komunikativna i fleksibilna osoba sa inicijativom, iskustvom u prodaji i marketingu te naprednim znanjem engleskog jezika, za poslove saradnje sa partnerima.

HR menadžer/menadžerka
Fleksibilna, topla i organizovana osoba sa iskustvom na pozicijama HR menadžera-generaliste, za poslove implementacije HR procedura i HR administracije.

Booking asistent/asistentkinja
Analitična, ažurna i sistematična osoba sa iskustvom u event menadžmentu, interesovanjem za muzičku industriju, muzičke trendove i scenu, sa znanjem engleskog jezika na nivou C1, za poslove asistenta u bookingu izvođača.

Koordinator/koordinatorka AV tima
Organizovana i kreativna osoba sa iskustvom u AV produkciji, montaži i/ili animaciji i upravljanju timom, za poslove koordinacije timom montažera i animatora.

Menadžer/menadžerka u turizmu
Organizovana i odgovorna osoba sa zvanjem turizmologa, iskustvom rada u turističkoj agenciji i poznavanjem engleskog jezika, Microsoft Office-a i osnova knjigovodstva.

Social Media menadžer/menadžerka
Entuzijastična, elokventna i kreativna osoba sa iskustvom u vođenju društvenih mreža (fokus na Instagram, TikTok i Facebook), i znanjem engleskom jezika za poslove menadžmenta profila na društvenim mrežama, praćenja aktuelnih trendova na mrežama i komunikacije na svim profesionalnim nivoima.

Animator/animatorka
Kreativna i odgovorna osoba sa radnim iskustvom i fleksibilnim stavom.

Montažer/montažerka
Kreativna i odgovorna osoba sa radnim iskustvom i fleksibilnim stavom.

Saradnik/saradnica u marketingu
Sistematična, odgovorna i organizovana osoba sa iskustvom rada u marketingu, za poslove asistenta marketing menadžera i marketing administracije, sa poznavanjem engleskog jezika.

Public Affairs asistent/asistentkinja
Vedra, komunikativna i timski orijentisana osoba, sa znanjem engleskog jezika i obrazovanjem iz oblasti društvenih nauka, za poslove administrativno-istraživačke podrške menadžeru za društvenu odgovornost i javne poslove.

Junior WordPress developer/developerka
Ažurna i odgovorna osoba sa osnovnim iskustvom rada sa WordPress CMS-om i dobrim poznavanjem engleskog jezika.

Exitovi festivali 2022. godine ponovo spajaju region!

Pored već dobro poznatih EXIT, Sea Dance, Sea Star, No Sleep i Revolution festivala, ove godine Exitova porodica predstavila je Sunland festival u u Bugarskoj, kao i ADA Divine Awakening festival na Adi Bojani u Crnoj Gori.

EXIT organizacija i fondacija postali su bogatiji i za čitav niz društvenih projekata, poput Incredible Destinations Events i InfinitX, koji su obeležili ovu godinu.

Nakon što se ove godine EXIT upisao u istoriju kao prvi veliki evropski festival od početka pandemije, i bio jedina festivalska grupacija na svetu koja je u pandemijskom periodu uspela da organizuje čak četiri festivala u tri različite države, svi festivali iz Exitove familije naredne godine proslaviće potpuni povratak na scenu.