Poznate ličnosti iz regiona ove subote stižu na Exitovu Winter Flower žurku i humanitarni afterparti u Herceg Novom!

Mnoge poznate ličnosti iz regiona pridružiće se u subotu, 25. februara, velikoj Winter Flower žurci u Herceg Novom, kao i humanitarnom EXIT afterpartiju koji će uslediti nakon ovog spektakla!

20. februar 2023. — Autor: EXIT

Glavni događaj na Trgu Nikole Đurkovića, u okviru 54. Praznika mimoze, otvoren je za sve posetioce, a predvode ga jedan od vodećih svetskih producenata i DJ-eva Claptone i regionalna senzacija Konstrakta sa bendom Zemlja Gruva. Ekskluzivna afterparti žurka biće održana u hotelu Lazure u Herceg Novom, sa početkom u ponoć, a svoje prisustvo već su potvrdili brojni uticajni muzičari, glumci i glumice, predstavnici modne industrije i influenseri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Među zvanicama su Rambo Amadeus, Kristina Bekvalac, Ana Stanić, Ivana Dudić, Zoi, Jovi Tomi, Helen Babić, Ivana Stanković, Nenad Okanović, Nemanja Forkapić, Sandra Vidović, Milica Majkić, Elena Nikolaevna i mnogi drugi, a sav prihod od događaja biće doniran udruženju roditelja dece obolele od kancera Fenix iz Herceg Novog.

Poznato je i da će na Winter Flower afterpartiju nastupiti specijalni muzički gosti iznenađenja, a žurci će prisustvovati i Kejt Bogićević, Sandra Mitrović, Ivana Radoman, Jelena Đukić, Tijana Osmanagić, Nikola Šoć, Milica Plamenac, Zana Savićević, Dejana Krivokapić, Vladana Lepetić, Ana Kontić, Panda Stuff, Anastasija Vukčević, Elena Mijatović, Nada Lončar, Petra Raičević, Anđela i Andrijana Stojanović, Amil Duraković, Radun Bakić, Matea Pletikosić, Nina Marković, Andrea Lekić i druge poznate ličnosti iz regiona, koje na društvenim mrežama u zbiru prati više od dva miliona ljudi! 

Humanitarni afterparti počinje nakon Winter Flower događaja, čija je glavna zvezda jedan od najtraženijih umetnika svetske house scene Claptone. Program pojačava i najtraženije muzičko ime regiona Konstrakta i bend Zemlja Gruva, a pridružuju se i crnogorska pop zvezda Katarina Bogićević Kejt, zatim Nessuno, kao i P.S. i Bodzie, koji će nastupiti u zajedničkom setu. Winter Flower žurka će biti održana 25. februara u okviru 54. Praznika mimoze, na Trgu Nikole Đurkovića u Herceg Novom, a ulaz na ovu jedinstvenu žurku pod maskama je slobodan.