Prekretnica u karijeri Exitovog hedlajnera: Alok dobio rezidenturu u prestižnom klubu Hï Ibiza

Najveći brazilski superstar i svetski poznati producent i DJ Alok najavio je debitantsku letnju rezidenturu u vodećem klubu Hï Ibiza, koju će početi 4. jula i biti realizovana kroz devet ekskluzivnih setova ponedeljkom, zaključno sa zatvaranjem sezone 12. septembra.

17. maj 2022. — Autor: EXIT

On će biti prvi Brazilac ikada sa rezidenturom u glavnoj prostoriji jednog od najpoznatijih svetskih klubova Hï Ibiza – The Theatre.

Brazilski superstar objavio je i kratki film kojim najavljuje ovu značajnu prekretnicu u svojoj karijeri, a govoreći o rezidenturi, Alok je rekao: „Tako sam uzbuđen da napokon najavim svoju debitantsku, hedlajnersku rezidenturu, ni manje ni više, u Hï Ibiza klubu, ovog leta! Kao prvi Brazilac koji će predvoditi glavnu sobu ovog ostrvskog super kluba, imam osećaj da je savršeno vreme da slavimo i donesemo neverovatnu žurku za vas kroz devet uzbudljivih nedelja. Vidimo se tamo!

Alokovi Hï Ibiza setovi ne samo da će doneti prepoznatljiv zvuk koji je očarao milione širom sveta u savršenom klubskom ambijentu, već će podrazumevati i iznenađenja i gostovanja drugih superzvezda, čija će imena biti blagovremeno objavljena, poručuju iz prestižnog kluba.

Neprikosnoveni DJ Alok je u ovom trenutku jedan od najistaknutijih ličnosti na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni, a svoj stil opisuje kao „Brazilian bass“ i „dance pop“. Prethodne godine iznedrile su njegove hitove „Don’t Cry For Me“ sa Jasonom Derulom, „In My Mind“ sa Johnom Legendom, „Don’t Say Goodbye“ sa Tove Lo i Ilkay Sencan, kao i „Hear Me Now“, jednu od njegovih najlepših pesama.

Na društvenim mrežama ima više od 40 miliona pratilaca, što ga čini drugim najpraćenijim DJ-em na svetu, a ugledni DJ Mag ga je 2021. godine proglasio za četvrtog najboljeg DJ-a na svetu. Za remiks pesme „Piece Of Your Heart“ dobio je nagradu 2019. godine na Međunarodnim Dance Music nagradama, a remiksovao je i hitove poput „Living In A Ghost Town“ i „Astronaut in the Ocean“.

Jedini je Brazilac koji se našao na listi „Billboard Dance 100“, dok ga je magazin Forbes ocenio kao jednog od najuticajnijih mladih umetnika u Brazilu. Premijerno je nastupio na karnevalu u Sao Paulu 2020. godine, i to pred milion ljudi, a u februaru ove godine, objavio je svoj debitantski dvočasovni Essential Mix za čuveni britanski BBC Radio 1.

Podsećamo, Alok, jedan od najuspešnijih DJ-eva i producenata današnjice, predstaviće se na glavnoj bini EXIT festivala, koji se ove godine održava od 7. do 10. jula na poznatoj lokaciji, Petrovaradinskoj tvrđavi.