Prvi Revolution festival u Temišvaru oduševio 12.000 posetilaca!

3. decembar 2015. — Autor: EXIT

Pravo zagrevanje pred veliku Exit Avanturu održano je prethodnog vikenda u Temišvaru uz prvi po redu Revolution festival u organizaciji Exit tima! Prve noći, pod vedrim nebom publiku su najviše oduševili Noisia, Dubioza kolektiv, Eyesburn i Rahmanee, dok su drugu noć fantastičnim nastupima obeležili DJ Fresh, Modestep, Sabaton, DJ Marky feat Stamina MC, Partibrejkers, Marko Nastić i preko 100 izvođača na šest omiljenih bina inspirisanih Exit festivalom. Piktoreskna festivalska lokacija, veliki tematski park Village Museum, primila je 12.000 posetilaca iz celog regiona, koji su dva dana slušali savremeni bass zvuk, vrhunski metal i rokenrol, te razne stilove elektronske muzike, uz rege, sambu, rumbe i druge plesne stilove koji su učinili da prvo izdanje Revolution festivala bude zapamćeno po neverovatnoj energiji.

Jednoglasni pozitivni utisci publike i izvođača odnosili su se i na magičnu lokaciju, Village Museum, veliki park, koji zbog drvenih kućica odiše tradicijom i festivalskom prostoru daje gotovo filmski izgled. Revolution je pored nastupa velikih muzičkih svetkih imena predstavio dodatne sadržaje kao što su savremene skulpture umetnika Viktora Kiša, zatim „Čarobnu šumu“, koja je pružala publici pravi ugođaj u lejzi begovima, sa  neviđenim svetlosnim stubovima i improvizovanom šumskom maglom, ali popularnu Ghost Music zonu, gde su posetioci u „silent disco“ maniru birali muziku u slušalicama.

DJ Fresh, kao hedlajner druge večeri doneo je očekivano dobru zabavu uz planetarne hitove poput “Hot Right Now”, “Louder”, “Gold Dust”, novog velikog hita “Believer” i mnoge druge,  dok je londonski Modestep samo nastavio da niže taktove pravog dubstep zvuka, a DJ Marky zajedno sa neprikosnovenim Staminom MC pokazao još jednom zašto je jedan od velikana svetske drum’n’bass scene. Prve večeri boje bass scene branili su Noisia i Rahmanee, a od momenta kada se švedski Sabaton popeo na binu, prostranim parkom pronela se žestoka energija pravih metalaca. Pored brojnih bendova iz Rumunije za kojima je vladalo ogromno interesovanje, regionalnu scenu predstavili su Dubioza kolektiv, Eyesburn, Partibrejkers, Marko Nastić i drugi.

Tek predstoji velika letnja Exit Avantura, od 9. do 18. jula, a svoje nastupe za jedno od najjačih programskih izdanja ikad, dosad su potvrdili Manu Chao, The Prodigy, Motörhead, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Emeli Sandé, Hardwell, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Wilkinson, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Zoster, Rambo Amadeus, Artan Lili, Lola Marsh, 1000mods  i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

Sve je manje vremena za akciju 4+1!
Za sve koji žele da dođu do kompleta ulaznice za Exit po najpovoljnijoj ceni, savetujemo da požure, jer od strane fanova omiljena akcija „4+1“ se približava rasprodaji! Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za ceo Exit, petu dobiće na poklon! Četvorodnevne ulaznice za Exit po ranoj ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu, prodaju se u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop, i još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu Gigstix.com.