Izgradnja društva zasnovanog na vrednostima

IZGRADNJA DRUŠTVA ZASNOVANOG NA VREDNOSTIMA

U okviru platforme „R:evolucija svesti“, čiji je jedan od nosećih stubova stav da svaka pozitivna promena u društvu nastaje, pre svega, kao posledica individualne evolucije svesti, u četvrtak 27. avgusta u 20h, EXIT najnovijim panelom u prenosu na Facebook stranici EXIT festivala otvara temu izgradnje društva na temeljima pravih vrednosti.

Globalnom panel diskusijom “Izgradnja društva zasnovanog na vrednostima” neki od vodećih svetskih stručnjaka za sisteme vrednosti na grupnom i individualnom nivou odgovaraju na pitanje kako pojedinci, timovi, organizacije i društvo u celini mogu izgraditi sisteme vrednosti u okviru kojih kako pojedinici tako i celokupno društvo mogu da ostvare svoj puni potencijal.

Učesnici panela su Richard Barrett – autor, lider u polju vrednosti i osnivač Barrett Values Centra, najveće svetske organizacije za vrednosti koja je procenila vrednosti preko 50 nacija, desetine hiljada kompanija i stotine hiljada pojedinaca širom sveta, Tomas Björkman – filantrop, socijalni preduzetnik i koautor knjige “Nordijska tajna”, koja govori o naporima izgradnje društva zasnovanog na vrednostima u skandinavskim zemljama krajem 19. i početkom 20. veka što je rezultiralo njihovim današnjim nivoem razvoja i Slavica Squire – prvi NLP trener u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta i Coaching Akademije u regionu Jugoistočne Evrope. NLP Leadership Summit proglasio ju je za lidera Jugoistočne Evrope u oblasti NLP edukacija, a ANLP njen NLP Institut ocenio kao najbolji primer biznisa zasnovanog na NLP-u na svetu.

Domaćin razgovora je Nikola Jurišić, viši stručnjak za kulturu kompanije McKinsey, specijalizovan za izgradnju sistema zasnovanih na vrednostima, sa globalnim iskustvom na nivou organizacije, države i društva.

Učesnici:

Richard Barret

Richard Barrett

Autor, lider u polju vrednosti i osnivač Barrett Values Centra

Biografija »

Richard Barret

Tomas Björkman

Tomas Björkman

Filantrop, socijalni preduzetnik i koautor knjige “Nordijska tajna”

Biografija »

Tomas Björkman

Slavica Squire

Slavica Squire

NLP trener u i osnivač NLP Instituta i Coaching Akademije

Biografija »

Slavica Squire

Nikola Jurišić

Nikola Jurišić

Moderator

Viši stručnjak za kulturu kompanije McKinsey, specijalizovan za izgradnju sistema zasnovanih na vrednostima, sa globalnim iskustvom na nivou organizacije, države i društva

Biografija »

Nikola Jurišić