Oslobađanje od kolektivne traume

OSLOBAĐANJE OD KOLEKTIVNE TRAUME

Nova globalna platforma „R:evolucija svesti“, pokrenuta na Exitov rođendan, donosi u petak, 14. avgusta u 16:30 diskusiju na temu „Oslobađanje od kolektivne traume“.

U godini u kojoj se ceo svet nalazi u globalnoj krizi, zdravstvenoj, ekonomskoj, ali iznad svega ekološkoj, potrebno je, između ostalog, izgraditi svest o tome šta je kolektivna trauma i kako se nositi sa njom. Tema kolektivne traume podstiče razmišljanje o tome na koji način iskustva naših predaka utiču na naš život i oblikuju našu realnost danas, ali i o tome na koji način će naše današnje iskustvo, uključujući i pandemiju čiji smo svedoci, ostaviti trag na buduće generacije.

Učesnici panela su Dr Beau Lotto – profesor neurologije, pisac i preduzetnik, čije govore je slušalo više od 9 miliona ljudi širom sveta, Henry Ammar – međunarodni motivacioni govornik i preduzetnik, te domaćin Top 10 podkasta “ Making It Happen with Henry Ammar“, Thomas Hübl – renomirani edukator i međunarodni facilitator, osnivač Akademije za unutrašnju nauku.

Domaćin razgovora je Nikola Jurišić, viši stručnjak za kulturu kompanije McKinsey, specijalizovan za izgradnju društava zasnovanih na vrednostima.

Panel „Oslobađanje od kolektivne traume“ emitovan je u petak, 14. avgusta u 16:30 u direktnom prenosu na Facebook stranici EXIT festivala.

Učesnici:

Beau Lotto

Dr Beau Lotto

Profesor neuronauke, pisac i preduzetnik

Biografija »

Dr. Beau Lotto

Henry Ammar

Henry Ammar

Međunarodni motivacioni govornik

Biografija »

Henry Ammar

Thomas Hübl

Thomas Hübl

Edukator i međunarodni facilitator

Biografija »

Thomas Hübl

Nikola Jurišić

Nikola Jurišić

Moderator

Viši ekspert za kulturu u McKinsey

Biografija »

Nikola Jurišić