Conscious Music

Svesna muzika

Peti po redu panel u okviru Exitove platforme “R:evolucija svesti” pod nazivom “Svesna muzika” (Conscious Music) održan je u četvrtak 3. septembra sa početkom u 19h i označio zvaničan početak Life Stream događaja.

Panelisti su diskutovali o tome na koji način muzika i kreativni sektor mogu da doprinesu podizanju svesti i pomoći humanitarnim i ekološkim ciljevima.

Učesnici panela su David Beasley, izvršni direktor Svetskog programa za hranu Ujedinjenih nacija i Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala.

Domaćin razgovora je Nikki McNeill, osnivačica jedne od najuspešnijih agencija za odnose sa javnošću u muzičkoj industriji Global Publicity.

Panel „Svesna muzika“ održan je u okviru četvorogodišnjeg projekta HEMI podržanog kroz program Kreativna Evropa i predstavlja uvod u Life Stream događaj koji je održan od 3. do 6. septembra na Petrovaradinskoj tvrđavi u saradnji sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, najvećom humanitarnom organizacijom na svetu koja se bori protiv gladi.

Panel je emitovan uživo na zvaničnoj Fejsbuk stranici EXIT festivala.

Učesnici:

David Beasley

David Beasley

Izvršni direktor Svetskog programa za hranu Ujedinjenih nacija

Biografija »

David Beasley

Dušan Kovačević

Dušan Kovačević

Osnivač i direktor EXIT festivala

Biografija »

Dušan Kovačević

Nikki McNeill

Nikki McNeill

Moderatorka

Osnivačica Global Publicity

Biografija »

Nikki McNeill