Rihanna dala ime sinu RZA po legendarnom članu grupe Wu-Tang Clan!

Svetske medije osvojila je vest da su muzička ikona Rihanna i njen partner A$AP Rocky prvom detetu dali ime RZA, po predvodniku najveće hip-hop grupe svih vremena Wu-Tang Clan. RZA je revolucionar, producent i genije koji decenijama inspiriše muzičare i druge umetnike širom sveta, a iza sebe ima i zavidnu glumačku karijeru.

11. maj 2023. — Autor: EXIT

U vestima koje su obišle ceo svet, mediji navode i da su Rihanna i A$AP Rocky „možda izabrali jedno od najupečatljivijih imena za bebu“.

„Sa Rihanninim dečakom niko neće moći da se zeza… jer su ona i A$AP Rocky prvo dete nazvali po poznatom članu Wu-Tang Clana!!!“, navodi se u jednoj od vesti. Nedavno su objavljene i Rihannine fotografije sa bebom, na kojima se vidi da poznata pevačica nosi Wu-Tang Clan majicu!

Rihanna spada među najveće i najinspirativnije izvođačice na planeti, za šta su pre svega zaslužni njen stav i brojni hitovi, koje niže od samog početka karijere. Nastupila je na ovogodišnjem „Super Bowl“-u, koji je po gledanosti nadmašio izdanje iz 2015. i postao najgledaniji ikada. O kakvoj muzičarki govorimo pokazalo je i to što je ovaj show izvela u drugom stanju, kada je obelodanila da čeka drugo dete.

Na svetu ne postoji mnogo muzičkih zvezda koje su u rangu sa Rihannom, a ona i A$AP Rocky javno pokazuju svoje divljenje prema RZA i sastavu koji on predvodi. Reper A$AP Rocky je čak i snimio pesmu sa Drake-om, pod nazivom „Wu-Tang Forever“.

Wu-Tang Clan je opšte prihvaćen kao najuticajnija hip-hop grupa ikada. Od prvog albuma do danas na sceni su se pozicionirali kao standard hip-hopa i nacrt po kom se kroje muzičke karijere, od prvih nastupa u Teksasu kada su plaćeni falsifikovanom novčanicom od 100 dolara, do rasprodatih najvećih stadiona širom sveta. Izdali su osam albuma, prodali preko 40 miliona primeraka, i tako stvorili opus kojim su redefinisali hip-hop kao žanr.

Prestižni svetski muzički mediji su Wu-Tang Clan svojim recenzijama smestili u istoriju. NME ih je ranije opisao kao „najluđu, najuticajniju, najavangardniju i najbolju grupu“, dodajući da su oni „zauvek promenili hip-hop“, Rolling Stone ih je nazvao „najboljom rep grupom ikada“, a Billboard definiše njihov značaj jednostavnim „Wu-Tang je večan“.

Takvi kakvi jesu – neponovljivi i legendarni – stižu na EXIT festival, u nedelju, 9. jula, na Gorki List Glavnu binu. Sa publikom iz celog sveta proslaviće 50 godina hip-hopa, kuture u čijem su stvaranju učestovali i na koju će zauvek imati uticaj.