Samo do petka – jedna EXIT ulaznica za ulaz na tri festivala!

Tradicionalna praznična akcija EXIT festivala približava se kraju. Do kraja dana u petak, 14. januara, svi kupci festivalskih ulaznica za predstojeći EXIT na poklon će dobiti ulaznice za Sea Star i Sea Dance festivale!

13. januara 2022. — Autor: EXIT

Novo izdanje Exita stiže od 7. do 10. jula 2022, a svoje nastupe na Petrovaradinskoj tvrđavi već su potvrdili Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha.

Četvorodnevne ulaznice za EXIT festival 2022 u prodaji su po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto, a mogu da se kupe na zvaničnom festivalskom sajtu i posredstvom Gigs Tix prodajne mreže.

Sea Star festival biće održan 27. i 28. maja u umaškoj laguni Stella Maris uz jak lineup, koji predvode Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Topic, Vojko V i Umek. Sea Dance na plažu Buljarica stići će krajem avgusta, a tačni datumi i prvi izvođači biće poznati uskoro.

Paralelno sa prazničnom akcijom EXIT festival je lansirao novu kampanju pod nazivom „Zajedno. Zauvek!“, inspirisani kako godinom iza nas, tako i svim budućim susretima. Podsetimo, u leto 2021. EXIT je bio prvi veliki svetski festival koji se dogodio od početka pandemije. Kroz festivalske kapije tokom četiri dana jula prošlo je više od 180.000 posetilaca koji su uživali u nastupima brojnih svetskih i regionalnih muzičkih imena koje su predvodili David Guetta, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Sabaton, Nina Kraviz, Solomun, Robin Schulz, Amelie Lens i mnogi drugi.