Sheck Wes – najbolji košarkaš među reperima ili najbolji reper među košarkašima?

Pre tri godine je rekao da želi da bude prvi reper/model/NBA zvezda/Nobelovac! Sve u jednom! Tada je to nekima možda delovalo smešno, ali je uspeo u skoro svemu što je namerio. Ne znamo da li trenutno radi na naučnom radu ili receptu za mir u svetu, ali od njega ne bi trebalo bilo šta da nas iznenadi. Nema granica za ovog momka!

19. juna 2021. — Autor: EXIT

Sheck Wes je dvadesetdvogodišnjak oko kojeg su Kanye West i Travis Scott napravili dogovor, i zajedno ga potpisali. Pojavljivao se na pesmama svojih idola, nastupao je i sa Young Thugom, otvarao za Eminema, ima brojne solo hitove, ples na TikToku (što je danas bitnije od bilo kojeg priznanja), i pesmu koja viralna na svim platformama!

Još dok je bio u srednjoj školi, morao je da bira između utakmice plejofa i modelinga. Odlučio se da bude deo predstavljanja Yeezy kolekcije, i propustio da bude draftovan, premda je revija održana u Madison Square Gardenu, mestu u Njujorku gde se igraju najveće košarkaške utakmice.

Za svoje pesme bira jednostavne bitove jer želi da njegov rep bude dominantan.

Ali, postao je profesionalni košarkaš! Stalno se priča o mogućnosti da bude draftovan u NBA ligu, dok je trenutno u Evropi i igra za Paris Basketball.

Za svoje pesme bira jednostavne bitove jer želi da njegov rep bude dominantan. Ne zaboravlja da je krenuo iz blata, i pravi odličnu konekciju sa svojom publikom na svakom nastupu. Na EXIT dolazi da od Main Stage-a napravi moshpit uz Live Sheck Wes, Chippi Chippi i, naravno, Mo Bamba!

Tekst: Vojkan Bećir