Silovit start prodaje ulaznica za EXIT 2024: Za 42 minuta razgrabljeno 5.000 ulaznica!

Samo 42 minuta nakon što je i zvanično počela prodaja ulaznica za EXIT 2024 izdanje, koje će biti održano od 11. do 14. jula, neverovatnom brzinom razgrabljen je prvi kontingent od 5.000 ulaznica po ceni od 6.690 dinara.

10. oktobar 2023. — Autor: EXIT

Za EXIT ulaznice svake godine vlada ogromno interesovanje, a o snazi brenda i o poverenju koje fanovi imaju u EXIT najbolje govori činjenica da su ulaznice rasprodate rekordnom brzinom iako je za EXIT 2024 za sada poznat samo datum! Novi, ograničeni kontingent dostupan je po promotivnoj ceni od 6.990 dinara, uz uštedu od 50%.

Do sada su ulaznice kupili posetioci iz preko 50 zemalja, među kojima, uz Srbiju, prednjače Nemačka, Velika Britanija, Turska, Mađarska, Francuska, Austrija, Belgija, Finska, a iz regiona Slovačka, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. Među onima koji su već kupili ulaznice nalaze se čak i fanovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i Sjedinjenih Američkih Država

EXIT festival ove godine kreirao je svoj jedinstveni Univerzum, u kom su svetla reflektora bila usmerena ka posetiocima, a svaki pojedinac bio je najsjajnija zvezda, ravnopravna sa vodećim svetskim izvođačima. U tom Univerzumu su svi slobodni da budu ono što jesu, da budu srećni i hrabri, da veruju i maštaju, da vole i menjaju svet. Sazvežđe je bilo sačinjeno od preko 200.000 najsjajnijih zvezda koje su EXIT Univerzum učinile celovitim, jedinstvenim, posebnim i magičnim, energijom koju je svaki pojedinac doneo na Tvrđavu.

EXIT Univerzum ove godine upotpunilo je emotivno ponovno okupljanje sa kultnim bendom The Prodigy, proslava 50 godina hip-hopa sa najvećom rep grupom svih vremena Wu-Tang Clan, zvezdana prožimanja koja su doneli Skrillex, Eric Prydz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Keinemusik, Viagra Boys i mnogi drugi, kao i svaki pojedinac, svaka najsjajnija zvezda, ujedinjeni u porukama ljubavi i slobode!

Sa ovom energijom, beskompromisnim poverenjem i podrškom izvođača, publike i fanova festivala koji snažno stoje uz njega već više od dve decenije, EXIT sigurno korača u 2024. godinu, kada će od 11. do 14. jula još jednom postati omiljeno mesto okupljanja posetiocima širom sveta. Ulaznice su u prodaji po ceni od 6.990 dinara, a dostupne su ovde i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online