Dobro došli na EXIT!
Gledaj uživo
Dobro došli na EXIT!
/

Stiže najjači Sea Star do sada!

4. decembar 2018. — Autor: EXIT

Sea Star, zasluženo nominovan za najbolji evropski festival, svoje treće izdanje imaće od 24. do 25. maja 2019. godine u laguni Stella Maris u Umagu. Više od 80 hiljada posetilaca i brojni muzički superstarovi pomogli su da se festival već nakon dve sezone etablira među najvažnije na Mediteranu, a u 2019. podiže lestvicu najviše do sada!

Festivalska 2+2 formula pokazala se uspešna prve dve sezone, pa će tako u petak 24. i subotu 25. maja Sea Star Festival raditi u svom punom kapacitetu, dok je za četvrtak 23. pripremljena žurka otvaranja, a u nedeljno jutro 26. maja oproštajna žurka.

Početak prodaje ulaznica zakazan je za sredu, 12. decembra tačno u podne, kada stižu festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od svega 3.700 dinara, što je ušteda od čak 50% u odnosu na finalnu cenu! Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po ceni od 12.000. Sve ulaznice biće dostupne putem sajta seastarfestival.com kao i na svim prodajnim mestima Gigs Tix.

Prva dva izdanja Sea Star očarala su mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvalitetu i atmosferi festivala, lepotama Istre, kao i gostoprimstvu. Već prošla godina donela je mnoštvo pozitivnih noviteta od kojih se posebno isticala spektakularna glavna pozornica, Addiko Tesla stage, najveća dosad postavljena u Istri, koja je dominirala lagunom. Kroz kompleks Stella Maris dosad je prošlo više od 80.000 posetilaca koji su uživali u nezaboravnim nastupima svetskih i regionalnih superstarova kao što su The Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople, Krankšvester i Tram 11, te žanrova poput elektronske plesne muzike i trapa/hip hopa koji dominiraju globalnim zvukom.

Uspeh prošlogodišnjeg izdanja rezultirao je nominacijom za „Best Medium-Sized Festival“, odnosno najbolji festival do 40.000 posetilaca dnevno na Euvopskim festivalskim nagradama! Uspeh Sea Stara savršeno se uklopio u uspeh svih festivala iz Exitove porodice koji su ukupno dobili čak osam nominacija.