Stiže novi Sea Star! Pogledaj Aftermovie i pripremi se za peto izdanje festivala!

Umaški Sea Star festival kreće u svoju novu sezonu danas objavljenim aftermoviejem i datumima održavanja, kao i najavom početka prodaje prvih ulaznica.

7. decembar 2022. — Autor: EXIT

Peto po redu veliko okupljanje, kojim će se probuditi nova festivalska sezona, zakazano je za 19. i 20. maj 2023. na dobro poznatoj party lokaciji, u laguni Stella Maris u Umagu, a prvi veliki headliner stiže za nekoliko dana! Ulaznice za Sea Star u prodaju kreću taman pred praznike – u četvrtak, 15. decembra u podne!

Četvrti Sea Star ispisao je prošlog maja nove stranice festivalske istorije na ovim prostorima. Umaški događaj u organizaciji EXIT tima, prvo veliko festivalsko okupljanje u Hrvatskoj nakon dvoipogodišnje pauze, posetilo je više od 40.000 posetilaca i na savršen način pokrenulo muzičku i turističku sezonu. Nova generacija, mlada, superpozitivna i euforična, do vrha je napunila lagunu i dve noći i jutra uživala u nastupima velikih svetskih i regionalnih zvezda, koje su predvodili Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Onyx, Meduza, Topic, Senidah, Konstrakta i KALUSH Orchestra! Umaški festival je ovih dana postao i jedini hrvatski muzički događaj nominovan na prestižnim Evropskim festivalskim nagradama. Sea Star se nalazi u kategoriji „Najbolji festival srednje veličine”, koji broji do 40.000 posetilaca dnevno, i za koji je moguće glasati danas do kraja dana, na zvaničnim stranicama Evropskih festivalskih nagrada. Uz njega, u nominacijama su i EXIT, Sea Dance i No Sleep festivali.

Uspomene na fantastične istarske noći mogu se videti u filmskom premotavanju najuzbudljivijih trenutaka Sea Star festivala, jer je danas objavljen i zvanični aftermovie!

Novo, peto izdanje festivala biće održano 19. i 20. maja 2023. na brojnim binama smeštenim u umaškoj laguni Stella Maris. Prvi kontingent Sea Star ulaznica, po poklon ceni od svega 4.300 dinara, stiže u četvrtak, 15. 12. tačno u 12 sati, na zvanične stranice festivala i na Gigs Tix. Broj dostupnih ulaznica veoma je ograničen, a poklon cena važiće najviše 24 sata ili kraće, do isteka zaliha.