Stiže novo izdanje omiljenog hrvatskog festivala! Pogledaj Sea Star aftermovie i spremi se za početak trke za ulaznice!

Danas je zvanično počelo odbrojavanje do šestog izdanja Sea Stara!

23. novembar 2023. — Autor: EXIT

Jedan od najvećih hrvatskih festivala i događaj koji će tradicionalno pokrenuti evropsku festivalsku sezonu u magičnu umašku lagunu Stella Maris stiže od 23. do 26. maja 2024. godine. Festival koji je proteklih sezona u Istru doveo velika imena kao što su The Prodigy, Wu-Tang Clan, Paul Kalkbrenner, FatBoy Slim, Nina Kraviz, Amelie Lens, Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Hurts, Paul Van Dyk i mnogi drugi sledećeg maja će otvoriti svoja vrata hiljadama posetilaca iz celog sveta, a prilika da se rezerviše mesto na jednom od najomiljenijih muzičkih okupljanja na ovim prostorima stiže već u utorak, 5. decembra tačno u podne, kada počinje prodaja ulaznica!

Prvi ograničeni kontingent po najpovoljnijim cenama, prema dosadašnjim iskustvima, biće razgrabljen za manje od 24 sata.

Uspomene na fantastične istarske noći mogu se videti i u filmskom premotavanju najuzbudljivijih trenutaka prošlog Sea Star festivala, u danas objavljenom zvaničnom aftermovie-ju!

Fantastičnom proslavom uz više od 42.000 posetilaca prošlog maja je održano veliko jubilarno peto po redu izdanje Sea Star festivala. Umaška laguna Stella Maris četiri dana je bila mesto moćne simbioze fanova iz više od 40 zemalja sveta, s najvećim svetskim i regionalnim muzičkim imenima! Događaj kojim je lansirana turistička i festivalska sezona nadmašio je prošlogodišnje brojke posećenosti već prve večeri uz nastupe Robina Schulza, Senide i Hiljsona Mandele, da bi u subotu otišao nekoliko koraka dalje uz svetske velikane The Prodigy i techno superzvezdu Indiru Paganotto. Čast da zatvori festival pripala je 17-godišnjoj elektronskoj senzaciji – Lanni iz Novog Sada, prvoj potpisnici EXIT Echosystema.

Šesto izdanje festivala biće održano od 23. do 26. maja 2024. na brojnim poznatim i novim binama u umaškoj laguni Stella Maris. Kao i do sad, dva glavna festivalska dana biće petak 24. i subota 25. maj, dok su četvrtak i nedelja rezervisani za Welcome Day i Afterparty.

Prvi, ograničeni kontingent ulaznica po poklon ceni od 4.600 dinara stiže u utorak, 5. decembra tačno u 12 sati, a biće dostupan na zvaničnim stranicama festivala. Broj dostupnih ulaznica veoma je ograničen, a poklon cena važiće najduže 24 sata ili, kraće, do isteka zaliha.