Sve je spremno za veliki Get EXITed spektakl! U Strumicu sutra stižu John Newman, Burak Yeter, Konstrakta i Van Gogh, a ulaz je slobodan!

Velika, dugoočekivana Get EXITed žurka biće održana sutra, 7. septembra, u Gradskom parku u Strumici, sa početkom u 19h, a na njoj će nastupiti vodeća imena svetske i regionalne muzičke scene – pop i soul senzacija John Newman, globalni hitmejker Burak Yeter, omiljena umetnica regiona Konstrakta, rock legende Van Gogh, strumički Džambo Aguševi Orchestra i mlade producentkinje i DJ-ice u usponu Lanna i The Geors!

6. septembar 2023. — Autor: EXIT

Ulaz je slobodan, a još uvek su dostupne i VIP ulaznice po ceni od 3,100 MKD za one koji ovaj spektakl žele da dožive na najvišem nivou!

Najveća žurka za ispraćaj letnje sezone događaja u organizaciji EXIT tima sutra stiže u strumički Gradski park, iščekivanje povećavaju globalni hitovi koji u zbiru broje više od pet milijardi slušanja i žanrovski šarenolik program koji donose vodeća svetska i regionalna imena, a poznati su i detalji o vremenu nastupa omiljenih izvođača, zamenskim mestima VIP ulaznica za narukvice i vremenskoj prognozi.

Kapije prelepog strumičkog Gradskog parka biće otvorene u 19:00, a publiku će u 20:00 dočekati lokalni Džambo Aguševi Orchestra, jedan od najboljih trubačkih sastava na Balkanu, dok će u 21:00 na binu istupiti omiljena regionalna umetnica Konstrakta sa svojim bendom Zemlja Gruva! Gitarski zvuk od 22:30 donose rock legende, grupa Van Gogh, nakon koje će uslediti iščekivani, specijalni hibridni nastup svetske pop i soul senzacije Johna Newmana, koji počinje u 23:50! Publiku će od 01:05 rasplesati globalni hitmejker, producent i DJ Burak Yeter, dok će za završnicu druge po redu Get EXITed žurke biti zadužena snažna ženska podrška iz sveta elektronske muzike – mlada producentkinja i DJ-ica Lanna od 02:30 i sjajne The Geors od 03:30!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Ulaz je besplatan i otvoren za sve posetioce, a za one koji eklektični muzički program i najveće svetske i regionalne zvezde žele da čuju i dožive na najvišem nivou, dostupne su VIP ulaznice po ceni od 3,100 MKD. Posetioci koji su kupili VIP ulaznice, iste mogu zameniti na ulazu u VIP zonu na samom događaju.

Vremenska prognoza za četvrtak, 7. septembar najavljuje sunčano i toplo vreme sa temperaturom do 27 stepeni, idealno za najuzbudljiviju letnju žurku u strumičkom Gradskom parku! 

Get EXITed događaj realizuje EXIT tim u saradnji sa Opštinom Strumica, a ovo je drugo po redu izdanje ove spektakularne žurke, koja obećava da postane nova, sjajna tradicija!