Sve je spremno za veliku Get EXITed žurku: Sutra u Strumici Deborah De Luca, Mahmut Orhan i Senidah – ulaz slobodan!

Velika Get EXITed žurka biće održana sutra, 7. septembra u Velikom parku u Strumici, a na njoj će nastupiti uzbudljiva imena svetske i regionalne muzičke scene – Deborah De Luca, Mahmut Orhan, Senidah i Kristijan Molnar obezbediće letnju žurku za pamćenje!

6. septembar 2022. — Autor: EXIT

Domaću podršku pružiće Dina Jashari i Drugari, 21 Vek i DJ Goce SAF & DJ Chvare (Funky Fresh), a poseban ugođaj i ultimativno iskustvo za sve posetioce događaja kreiraće vino i gastronomski specijaliteti, po kojima je Makedonija nadaleko poznata. Program počinje u 19 časova, a ulaz je slobodan za sve posetioce.

Kapije Velikog parka biće otvorene u 19:00, kada će početi i nastup sastava Dina Jashari i Drugari, a u 19:45 publici će se predstaviti kultni makedonski sastav 21 Vek. DJ uvertiru će od 20:35 upriličiti DJ Goce SAF & DJ Chvare (Funky Fresh), nakon čega će u 21:40 binu osvojiti regionalna trap kraljica Senidah. Iščekivani nastup globalnog hitmejkera, producenta i DJ-a Mahmuta Orhana zakazan je za 22:55, a pola sata iza ponoći pult će preuzeti jedno od najtraženijih regionalnih DJ imena Kristijan Molnar. Get EXITed žurku krunisaće italijanska techno zvezda Deborah De Luca, koja će nastupiti u 02:00.

Deo Get EXITed žurke biće i raznovrstan vinski i gastronomski sajam, koji će početi u 19 časova, i trajaće tokom cele večeri. Na sajam stižu najbolje vinarije i lokalni proizvođači tradicionalnih organskih specijaliteta makedonske kuhinje. Neki od najboljih kuvara iz najpoznatijih strumičkih restorana i učenici Srednje kulinarske škole zajedno će spremati lokalne specijalitete. Deo sajma će biti i štandovi malih proizvođača i poljoprivrednika sa organskim proizvodima.
Vremenska prognoza za sredu, 7. septembar najavljuje sunčano i toplo vreme sa temperaturama i do 30 stepeni, idealno za najuzbudljiviju letnju žurku u strumičkom Velikom parku u srcu grada.

Get EXITed žurka u prelepom gradu Strumici najavljuje pokretanje Exitovog festivala u Makedoniji, planiranog za 2023. godinu.