Svi na jednom mestu pogledajte koga od poznatih ličnosti možete da sretnete na exitu

10. jul 2016. — Autor: EXIT

Na ovogodišnjem izdanju Exit festivala blicevi nisu sevali samo zbog omiljenih izvođača i selfija nego i zbog naročito velikog broja poznatih ličnosti koje su se mogle spaziti širom tvrđave. Exit magija opčinila je i javne ličnosti različitih profesija među kojima su muzičari, glumci, reditelji, sportisti, voditelji, manekeni, kreatori…

Pažnju posetilaca Exita privlačili su, između ostalih, Miloš Biković, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Anđelka Prpić, Aleksandar Radojičić, Nenad Okanović, Viktor Savić, Bane Trifunović, Gordan Kičić, Miloš Samolov, Nina Janković, Ivan Zeković, ekipa iz Državnog posla- Nikola Škoric, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković, potom Predrag Vasić, Jelisaveta Orašanin, Dragana Mićalović, muzičari Marčelo, Goblini, Van Gogh, Ana Stanić, Ida Prester, Marko Milićević, Timbe, Nevena Božović, … Na Petrovaradinsku tvrđavu stigli su i TV lica Zoran Kesić, Kristina Radenković, Bojana Janković i Boško Jakovljević, a iz sveta mode i dizajna Bata Spasojević, Nenad Radujević, Sanja Papić, Slavimir Stojanović,…

Kako su i sportisti česti gosti festivala i ove godine među publikom našla se ekipa sa Davis kupa- Dušan Lajović, Bogdan Obradović i Janko Tipsarević, dok su pojedini košarkaši koji su se sinoć kvalifikovali za Olimpijske igre izabrali da baš na Exitu proslave ovaj uspeh.

Aleksandar Radojičić, koga već godinama možemo videti na Exitu svaki dan, izjavio je:
“Ovogodišnji EXIT opravdava epitet MAGIC! Fenomenalna atmosfera, odlična energija i naravno ooodličan line up kako na Dance areni,tako i na ostalim stejdževima. Ne bih stvarno mogao da izdvojim jednog izvođača, prosto svi oni daju svoj doprinos Exit magiji!”

Dragana Mićalović je prethodno izjavila: “Od nastupa koje sam gledala najviše su mi se dopali Dimirti Vegas i Eli Goulding koji su stvorili neverovatnu energiju na magičnoj tvrđavi a radujem se takođe i za The Prodigy koji će sigurno oduševiti desetine hiljada ljudi “.

Našim poznatim ličnostima pridružili su se i mnogobrojni izvođači koji, baš kao i domaće zvezde, sa Tvrđave odlaze sa osmehom na licima.

Ovogodišnja završnica EXIT festivala biće veoma intenzivna, jer na tvrđavu stiže veliki The Prodigy čiji će večerašnji nastup biti najveće i bez sumnje najemotivnije okupljanje fanova do sad! Ljubitelji hip-hopa sutra imaju svoj praznik na tvrđavi jer dolazi vodeći reper današnjice Wiz Khalifa, a uvertiru mu sprema zvanično najbolji evropski reper Stormzy, te prva hip-hop izdavačka kuća na Balkanu – Bassivity! Noć na glavnoj bini zaokružiće i slovenačka zvezda planetarne slave Gramatik, čiji će nastup uživo zatvoriti X-bass program ove godine. Na mts Dance Areni se sprema još jedan praznik i nešto što bi samo moglo da se nazove Techno All-Stars veče uz postavu koju čine Richie Hawtin, Marco Carola, Nina Kraviz, Dave Clarke, Fabio Florido, Insolate i TKNO! Ulaznice za finalnu noć ovogodišnjeg EXIT festivala dostupne su na festivalskim blagajnama na Petrovaradinskoj tvrđavi po ceni od 4.500 dinara.