Trijumf Exitove zvezde na jednom od najvećih svetskih festivala: Skrillex priredio spektakularnu završnicu ovogodišnje Coachelle!

Genijalni Skrillex, zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala, osmostruki dobitnik Grammy nagrade i revolucionar elektronske muzičke scene, koji je ovu godinu odlučno preuzeo kao svoju, krunisao je dosadašnji niz rasprodatih nastupa velikom počašću da zatvori Coachellu, priredivši spektakularnu završnicu jednog od najvećih svetskih festivala!

24. april 2023. — Autor: EXIT

Poznat po  tome da i na najvećim događajima uspeva da stvori intimnu klupsku atmosferu, sa Fred Again..-om i Four Tet-om nastupio je na bini sa svih strana okruženoj publikom, koja je brojala više desetina hiljada fanova, a prenos nastupa pratilo je više miliona ljudi! Na Coachelli je posebno mesto zauzeo i prošlogodišnji hedlajner EXIT festivala Calvin Harris, kao i progressive house maestro Eric Prydz i niz vodećih svetskih muzičkih zvezda koje ovog leta, od 6. do 9. jula, stižu na Petrovaradinsku tvrđavu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Nakon dva objavljena albuma ove godine, Quest For Firei Don’t Get Too Close, niza zvezdanih saradnji i prepunih, rasprodatih nastupa u Londonu i Njujorku, uključujući i petočasovni set u čuvenom Medison Skver Gardenu, koji su brojni uticajni svetski mediji, kao što su Variety, Billboard i EDM proglasili prelomnom tačkom u elektronskoj plesnoj muzici današnjice, Skrillex je u vikendu iza nas imao čast da zatvori ovogodišnji Coachella festival, a na glavnoj bini su mu se pridružili Fred Again.. i Four Tet. Ovaj trio najboljih prijatelja do sada je pokazao da i najveće događaje može pretvoriti u intimni rejv, pa su tako i na jednom od najvećih svetskih festivala, umesto nastupa na glavnoj bini, svoj set izmestili u središte publike. Spektakularnu završnicu u zbiru je pratilo više miliona fanova, a Skrillex nastavlja da niže uspehe najavom još dva LP izdanja kojom je prošle nedelje uzburkao svetsku muzičku scenu!

Na Coachelli je nastupila i glavna zvezda prošlogodišnjeg izdanja EXIT festivala Calvin Harris, ali i brojna imena koja će ovog leta od 6. do 9. jula osvojiti Petrovaradinsku tvrđavu, među kojima su apsolutni broj jedan elektronske muzičke scene Eric Prydz, najtraženiji producentski/DJ kolektiv Keinemusik, energični duo Sofi Tukker, gitarska senzacija Viagra Boys, ali i Michael Bibi, Vintage Culture, Hot Since 82 i CamelPhat, čime EXIT staje rame uz rame sa jednim od najvećih svetskih festivala.

Nakon što je pevač Frank Ocean iz zdravstenih razloga otkazao svoj nastup drugog vikenda Coachelle, posebna čast da zatvori ovogodišnje izdanje festivala pripala je upravo Skrillexu i dvojici njegovih kolega i najbojih prijatelja, a ovaj izvanredni producent nastavlja nezaustavljivi talas svojih uspeha, koji će neizostavno doneti i na Glavnu binu EXIT festivala u petak, 7. jula.