Urban & 4 razbudio Fusion stage

8. jul 2016. — Autor: EXIT

Prvo što je Damir Urban primetio kod publike na Fusion stage-u jeste da gleda bistro, s obzirom na to da je svirka počela oko 2.30. Fanovi Urban & 4 jesu bili trezni, ali su svakako bili živi i raspoloženi za niz pesama koje je ovaj riječki bend pripremio za njih, dok ih je Damir gledao sa neverovatnom dozom poštovanja. Na svakom koncertu komentariše koliko ceni publiku u Novom Sadu, pa ni na ovom nastupu to nije izostalo. Njegova konekcija sa publikom zaprepasti i one koji ga prvi put slušaju, pa su se čuli i komentari oduševljenja u publici.

Urban & 4 polako je zagrevao fanove, svirajući prvobitno pesme sa starih albuma, pa je nakon pola sata nastupa, na pesmi  „Priđi mi bliže“, pozvao na binu devojke iz publike da mu se pridruže i pevaju sa njim. Kulminacija nastupa desila se na pesmi „Budi moja voda“, kada su više fanovi pevali nego Damir.

Na samom kraju, Urban & 4 svirali su pesmu „Mjesta za mene“, nakon koje je publika glasno vikala „bis, bis“, ali bezuspešno. Međutim, taj bend se uvek rado vraća i voli da nastupa u regionu, pa su i obećali Novom Sadu da se vidimo ponovo uskoro, a oni koji su možda prvi put čuli taj bend, imaće do tada domaći zadatak da poslušaju albume prepoznatljivog riječkog benda Urban & 4.