Večeras na Sea Staru Robin Schulz, Senidah, Mahmut Orhan i Hiljson Mandela!

Peti jubilarni Sea Star počinje večeras u punoj snazi, a na bine u laguni sleteće velika internacionalna i regionalna imena!

19. maj 2023. — Autor: EXIT

Globalni hitmaker i vlasnik hitova koji broje milijarde pregleda, Robin Schulz headliner je prvog dana festivala, a njegov nastup počinje u 00:30. Pored njega Tesla Main Stageom će projuriti house velemajstor Mahmut Orhan, regionalni trap kraljica i kralj Senidah i Hiljson Mandela, slovenačke indie-rock snage Joker Out, multitalentovana Nika Turković i EDM dvojac Vanillaz.

Ceo festival plesaće uz ritam moćnih techno b2b setova, koje će na bini Nautilus Arene prirediti Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Miličević, DJ Jock i Shipe. Electric Waves scenom komandovaće Ilija Rudman, Marin Biočić, Teo, Laseech i Grenco b2b Ivan Erjavec, dok je Silent Octopus u rukama DJ Dirtyja, Djure, XLX-a i Mr Fanatica. Kompletna satnica dostupna je na zvaničnoj stranici festivala.

Svega stotinak kilometara zapadnije, grupa The Prodigy odsvirala je dva koncerta u Milanu i Padovi i sad je spremna ponovo da zavlada Umagom. See u in Croatia on Saturday, We are back to burn!“ poručili su vlasnici najtraženije svetske turneje i bend koji je istorijski duboko povezan sa Sea Starom. „Firestarter“, „Breathe“, „Voodoo People“ i mnogi drugi klasici odjekivaće lagunom Stella Maris u subotu 20. maja od 00:30 kada se Liam i Maxim penju na glavnu festivalsku binu.

Vrata festivala otvaraju se večeras u 19:00, prvi nastupi počinju od 20:00, a ceo program traje do 06:00. Uoči samog otvaranja, na prostoru Electric Waves bine u 18:00 biće održan panel “Razvoj turističke ponude van sezone”, fokusiran na jednu od glavnih misija festivala.

Ulaznice su dostupne samo na vratima festivala. 

Ovogodišnji Sea Star festival, od 18. do 21. maja, biće realizovan uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.