Više od pet sati programa na Ušću! Satnica večerašnjeg spektakla „Muzička vizija Balkana“

Na beogradskom Ušću večeras će biti održan jedinstveni muzički spektakl „Muzička vizija Balkana“, koji donosi više od pet sati programa!

3. septembar 2022. — Autor: EXIT

Kapije će biti otvorene u 19 časova, a prvo će na scenu, tačno u 20 časova, stupiti nekoliko stotina izvođača dela Karla Orfa „Karmina Burana“. Nakon „Karmine Burane“ slede Esma’s Band feat. Zahir Ramadanov Brass band, koji počinju u 21:30, zatim Marko Louis u 22:10, te Vlatko Stefanovski Trio, čiji je nastup planiran od 23:05. Kraj koncerta pripao je velikom imenu svetske elektronske muzike i jednom od hedlajnera ovogodišnje Exitove Dance Arene, Satoriju, čiji nastup počinje pet minuta posle ponoći. Ulaz na Ušće je slobodan!

Koncert „Muzička vizija Balkana“ promoviše autentičan zvuk i energiju zemalja Balkana, a donosi ga Exitova WOMBA (World Music Balkans) plaftorma, čiji je cilj da balkanski zvuk dobije svetsku prepoznatljivost. Naše podneblje je ujedinjeno tradicionalnom muzikom, koja u modernoj produkciji može da postane svetski brend. Koncert će biti održan u okviru četvorodnevnog sajma vina u Beogradu „Wine Vision by Open Balkan 2022“, koji će okupiti najbolje proizvođače vina iz Albanije, Severne Makedonije, Srbije i zemalja u okruženju.