Wiz Khalifa potvrdio da je hip-hop čarobnjak

11. jul 2016. — Autor: EXIT

I pre njegovog povika „hands up!“ masa ispred glavne bine je Wiz(arda) Khalifu dočekala sa rukama podignutim u vazduh, većinom zauzetim mobilnim telefonima, kako bi ovekovečili i za sebe sačuvali ove trenutke sa koncerta koji je počeo hitovima “Most of Us” i “Zoney”.

„Are you ready to get high with Wiz Khalifa?!“ upitao je publiku dok su svi prateći članovi benda na bini u obe ruke držali gigantske gumene džointe i mahali njima u ritmu muzike. Nešto kasnije tokom nastupa još veće buksne su sa bine poletele u masu koja ih je spremno dočekala i odbacivala rukama u vazduh.

Za to vreme Wiz je, kao i svaki pravi harizmatični frontmen, suvereno vladao binom, krećući se na sve strane. Poznat po svom istančanom stilu (ovaj reper iz Pitsburga ima čak i svoju modnu liniju), hip-hop „čarobnjak“ bio je skockan u košulji sa crno-belim aplikacijama (koju je kasnije skinuo i ostao go do pojasa), u svetlim farmerkama, sa naočarima za sunce i narandžastim kačketom na glavi, koji se sjajno uklapao sa narandžasto-plavim reflektorima iznad bine.

Definitivno svi telefoni su bili u vazduhu, a masa se ljuljala, plesala i pevala kao jedan kada je krenuo jedan od najvećih hitova „Black & Yellow“, za koji su se među fanovima u publici mogli čuti komentari i povici: „brutalna pesma!“ Ređanje hitova se nastavilo u narednih sat i po vremena, da bi se nastup završio pesmom “See Zou Again”, čemu se, sudeći po količini aplauza i vriske, i publika iskreno nadala.