Dobro došli na EXIT!
Gledaj uživo
Dobro došli na EXIT!
/

Zagrevanje za EXIT uz SunSet Picnic: ATB i Topic nastupaju na neverovatnoj lokaciji u Mađarskoj

U Nacionalnom parku baštine u Opušasteru kod Segedina sledeće subote, 18. juna, očekuje nas odlično zagrevanje za EXIT – „SunSet Picnic“ – na kojem će nastupiti svetske muzičke zvezde ATB i Topic, kao i lokalni izvođači Brick Lake i Metzker Viktoria.

8. jun 2022. — Autor: EXIT

SunSet Picnic“ će doneti nezaboravan susret zalaska sunca, svetskih DJ zvezda i publike na kultnoj lokaciji, a ulaznice se mogu kupiti na ovoj stranici.

Ovaj muzički događaj se organizuje u okviru projekta „Događaji na neverovatnim destinacijama / Incredible Destination Events“ (IDE), čiji je cilj da stvori inovativnu platformu za promociju turističkih destinacija i kulturnog nasleđa pograničnog pojasa između Srbije i Mađarske. EXIT Fondacija je deo IDE projekta, a podržava ga Interreg IPA CBC program Mađarska-Srbija.

„SunSet Picnic“ je centralni događaj kulturno-turističke ture koja će trajati od 13. do 19. juna i koja uključuje obilazak atrakcija na ruti od Novog Sada do Opuštasera u Mađarskoj. Turu i centralni muzički događaj organizuju EXIT fondacija i Nacionalni park baštine u Opušasteru.