Zaokružen program jubilarnog Sea Star festivala: The Prodigy i Robin Schulz predvode furiozan line up sa više od 40 zvezda!

Zaokružen je program jubilarnog, petog izdanja umaškog Sea Star festivala.

11. april 2023. — Autor: EXIT

Nakon vlasnika najtraženije svetske turneje, grupe The Prodigy, multiplatinastog hitmejkera Robina Schulza, kao i celog niza internacionalnih i regionalnih zvezda, među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester i mnogi drugi, stiže i finalni talas imena. Čine ga glasni EDM dvojac Vanillaz, veterani slovenačke elektronske scene Tim Urbanya i Alessio, zatim DJ-i Burkakke i Straks, umaška trap ekipa At The Spot i RNB Confusion Sound System koji će predstavljati Zembo Latifa i DJ Turk, a u laguni će biti i omiljeni Silent Octopus stage.

Zvanično drugi najposećeniji hrvatski muzički festival biće ove godine održan 19. i 20. maja u umaškoj laguni Stella Maris, a već je prodato čak dve trećine kapaciteta. Aktuelna promotivna cena ulaznica na snazi je najkasnije do petka 14. aprila do kraja dana!

Hrvatsko-slovenački dvojac Vanillaz jedni su od najistaknutijih aktera regionalne EDM scene. U karijeri su nastupali kao podrška velikim imenima poput Davida Guette, Martina Garrixa i Tiesta, a u biografiji već imaju i jedan nastup na Sea Staru.  Veterani slovenačke elektronske scene Tim Urbanya i Alessio u Umag će doneti poseban back 2 back set, kao i najpoznatiji predstavnici crnogorske scene – Burkakke i Straks. Sea Star će na festivalu predstaviti i domaćine – umaški trap kolektiv At The Spot, koji će u subotu nastupiti na Nautilus Areni. Još jedni dugogodišnji promoteri hip-hop i trap kulture, zagrebački RNB Confusion, ove sezone slave 20 godina rada, a u Umagu će ih predstavljati Zembo Latifa i DJ Turk.

Peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i letnja sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna 19. i 20. maja dovodi superjak line up koji će se odvijati na četiri bine – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus.

Petak, 19. maja

Program u petak predvodi jedan od najvećih svetskih hitmejkera Robin Schulz, uz kog stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi koje donose Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Milićević, DJ Jock & Shipe i Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz, kao i postava Electric Waves bine na čelu s Ilijom Rudmanom.

Subota, 20. maja

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sleteti giganti The Prodigy, techno superzvezda Indira Paganotto, najjača regionalna trap postava, koju čine Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves ekipa, koju predvode Ian F i Marcelo. 

Festivalske ulaznice po aktualnoj cijeni najkasnije do petak 14. aprila!

Ograničen kontingent festivalskih ulaznica po promo ceni od 4.600 dinara biće u prodaji najkasnije do petka, 14. aprila, do kraja dana. Uz njih, u ponudi su jednodnevne ulaznice po ceni od 2.900 i 3.500 dinara i VIP Gold ulaznice. Počela je i omiljena prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“, u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta dobija besplatno! Sve ulaznice dostupne su ovde.

Ovogodišnji Sea Star festival biće realizovan uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.