Zbog ogromnog interesovanja povećan kapacitet za Exitove online radionice sa guruom marketinga i liderstva Ričardom Baretom

Najava online radionica "Svesno poslovanje" Ričarda Bareta, vrhunskog svetskog autoriteta na polju razvoja liderstva, u samo tri dana prikupila je prijave više stotina malih i srednjih preduzetnika, zbog čega je proširen kapacitet maksimalnog broja učesnika.

6. oktobar 2020. — Autor: EXIT

Veliko interesovanje idealan je uvod u program edukacije koji su, u okviru platforme „R:evolucija svesti“, pokrenuli EXIT i kompanija Visa, kako bi u ovom izazovnom periodu pružili podršku MSP sektoru i pomogli vlasnicima biznisa da unaprede znanja u oblasti liderstva i poslovnih veština.

Ričard Baret je jedan od vodećih svetskih stručnjaka na polju razvoja liderstva, marketinga, organizacijskih veština, vrednosti, svesti, te kulturne evolucije. Odgovoran je za razvoj uticajne teorije Univerzalnih etapa evolucije, koncepata lične i kulturne entropije, te stvaranja instrumenata za mapiranje vrednosti pojedinaca, organizacija, zajednica i nacija po modelu Sedam nivoa svesti. Predsednik je Baret akademije za unapređenje ljudskih vrednosti i osnivač Baret Centra Vrednosti koji je do sada sproveo procenu vrednosti više od 50 nacija, desetine hiljada kompanija i stotine hiljada pojedinaca širom sveta.

Program „Svesno poslovanje“ predviđa tri radionice pod nazivom „Sedam nivoa organizacijskog i liderskog razvoja“, „Izgradnja organizacije koju pokreću vrednosti“ i „Evolucioni trening za lidere“.

Prva radionica, „Sedam nivoa organizacijskog i liderskog razvoja“, na rasporedu je u ponedeljak, 12. oktobra u 18:00 i osmišljena je da pomogne liderima, preduzetnicima, stručnjacima koji se bave ljudskim resursima, konsultantima i studentima poslovnih studija da razumeju razvojni okvir koji je potreban za stvaranje uspešne organizacije. Opisaće sedam nivoa organizacionog razvoja i vrstu liderstva koja je potrebna da bi se kreirala snažna organizacija koja može da odgovori na sve vrste poslovnih izazova.

Druga radionica po redu, „Izgradnja organizacije koju pokreću vrednosti“, planirana je u ponedeljak, 19. oktobra u 18:00, i identifikovaće ključne pokazatelje kulturnih izvedbi i kako se mogu meriti, koristeći set dijagnostičkih alata Baret Centra vrednosti.

Poslednja radionica, „Evolucioni trening za lidere“, biće održana u ponedeljak, 2. novembra u 18:00 i govoriće o pristupu koji lideri moraju da imaju da bi motivisali svoje ključne zaposlene. Pružitće suštinske informacije liderima koji žele da formiraju tim sa velikim učinkom i trenerima koji žele da podrže svoje klijente u ostvarivanju uspeha na svom poslu, pomažući im da učestvuju u sopstvenoj evoluciji, evoluciji njihovih organizacija, našeg globalnog društva i vrste.

Svi zainteresovani mogu besplatno da se registruju na ovom linku, a prijave su otvorene najkasnije do 10. oktobra ili ranije, ukoliko se popune sva predviđena mesta.