Dobro došli na EXIT!
Gledaj uživo
Dobro došli na EXIT!
/

Boris Brejcha objavio novi singl i najavio deseti studijski album

Svetski poznati DJ, producent i utemeljivač high tech minimal techna Boris Brejcha objavio je novi singl „Never Stop Dancing“, koji je uradio u saradnji sa svojom dugogodišnjom partnerkom i muzom Ginger.

8. novembar 2021. — Autor: EXIT

Brejcha, hedlajner EXIT festivala 2022, ne krije zadovoljstvo i uzbuđenje povodom novog singla, koji najavljuje predstojeći istoimeni album, a čiji se izlazak očekuje ove zime.

U skladu sa naslovom, pesma „Never Stop Dancing“, objavljena za izdavačku kuću Ultra Music, ima moć da svakog slušaoca navede na ples, dok atmosferu dovodi do usijanja. Još jedna savršena i energična tehno traka, koju karakteriše prepoznatljiv ritmički gruv. Pulsirajuća ritam sekcija i dominantna višeslojna sint melodija, uparene sa hipnotišućim vokalom Ginger, dokazuju Brejchin talenat za stvaranje unikatnog i nepogrešivog zvuka.

Ova numera će se naći na Brejchinom predstojećem albumu istog imena, čiji se izlazak očekuje uskoro. Deseti studijski album još jedan je dokaz njegove posvećenosti produkciji, neprikosnovenog talenta, ogromne ambicije i vrednog rada. „Never Stop Dancing“ prati Brejchino skorašnje izdanje – EP „Vodka & Orange“, tehno remek-delo koje se sastoji od tri trake „Vodka & Orange“, „Shake It Down“ i „A Piece of Light“.

Brejchin proboj na svetsku elektronsku scenu dogodio se 2006. godine, dvostrukim EP-jevima „Monster“ i „Yellow Kitchen“, i od tada nastavlja da razvija svoj jedinstveni stil muzike koji naziva high tech minimalom. Ovaj stil drugi često nazivaju inteligentnom muzikom sutrašnjice. Žanr su prihvatili i drugi izvođači, a on ga je masterirao do perfekcije. Početkom prošle godine, takođe u saradnji sa Ginger, objavio je veoma hvaljen i cenjen album „Space Driver“.

Jedna od najpopularnijih EXIT zvezda nove generacije i udarno ime elektronske scene Boris Brejcha pre dve godine bio je hedlajner mts Dance Arene. Za svoje prvo pojavljivanje na Exitu kaže je bilo nezaboravno i dodaje: „Sama lokacija je toliko neverovatna i preplavljujuća da sam zaista uživao u svakom trenutku tog nastupa! Hvala vam za to.“

Ovaj miljenik domaće publike jedan je od prvih potvrđenih hedlajnera 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Osim njega, na predstojećem Exitu nastupiće i kralj alternativnog rocka Nick Cave sa svojim bendom The Bad Seeds.

Festivalski kompleti ulaznica mogu se kupiti po ceni od 6.490 dinara, uz popust od čak 60 odsto.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta. Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara.
Ulaznice se mogu kupiti na ovoj stranici, kao i na prodajnim mestima i online na stranicama Gigs Tixa.