E-Play: „Život se slavi svakog dana!“

Visa Fusion bina u julu 2021. ugostiće i E-Play – alternativni sastav iz Beograda dobro poznat EXIT publici!

26. maja 2021. — Autor: EXIT

Ovonedeljnu listu u rubrici EXIT Weekly Playlist potpisuje E-Play, kao uvod u svoj EXIT 2021 nastup na Visa Fusion bini u subotu, 10. jula. Zašto baš ove pesme čine njihovu plejlistu, kako im je bilo na prvom Exitu i čemu se raduju ovog leta – pročitaj u njihovim odgovorima na naša pitanja u nastavku.

Osmislili ste plejlistu specijalno za EXIT fanove. Šta im poručujete svojim izborom pesama?
Ovo je lista pesama izvođača čije smo koncerte gledali na EXIT festivalu. Kroz taj festival, pogotovo na samom početku, prošlo je dosta imena koja su nama bila veoma značajna. Koncert grupe Moloko zauvek će ostati u našem sećanju!

Na Exitu nastupate u subotu 10. jula, na Visa Fusion bini. Čemu se najviše radujete i šta fanove očekuje na vašem nastupu?
Generalno se mnogo radujemo što uopšte postoji mogućnost da se vrate koncerti i festivali. Dugo nismo svirali na Exitu i sve nam to nedostaje i jedva čekamo. Više nego ikad se radujemo! Fanovi mogu da očekuju bend koji ih se mnogo uželeo i koji će dati sve od sebe da zasvira najbolje moguće i da bar na trenutak svima ulepša veče! Sviraćemo naše hitove, ali će akcenat biti na poslednjem albumu „Sloboda“.

„Kroz EXIT festival, pogotovo na samom početku, prošlo je dosta imena koja su nam veoma značajna.“
– E-Play

EXIT u julu obeležava svoju 20. godišnjicu. Kakve su vaše uspomene i iskustva sa festivala?
Mi smo svirali na prvom Exitu na glavnoj bini 2001. godine, tako da nas vežu baš draga sećanja pošto nam je taj nastup bio izuzetno važan. Posle nas je nastupao Roni Size, tako da se baš sećam tog našeg ushićenja, cele organizacije i odnosa festivala prema jednom mladom srpskom bendu.

Ove godine na Exitu slavimo život. Kako ćete ga vi proslaviti na festivalu?
Život se slavi svakog dana i tako će biti i tog 10. jula ispred bine na kojoj budemo bili. Želim svima siguran i uspešan festival!

Razgovarala: Aleksandra Gavrilović