EXIT predstavlja lepote Crne Gore kroz Sea Dance stikere na Rakuten Viberu za preko milijardu korisnika širom sveta!

Kao najavu za ovogodišnje moćno izdanje Sea Dance festivala u Crnoj Gori, Exitov tim predstavio je posebni Sea Dance festival paket besplatnih Rakuten Viber stikera i zvanični Sea Dance Community na ovoj vodećoj globalnoj platformi za razmenu poruka!

26. avgust 2019. — Autor: EXIT

Više od milijardu korisnika Rakuten Vibera širom sveta moći će da izraze svoj festivalski duh, energiju i strast tako što će besplatno preuzimati i deliti izražajne i neodoljive letnje vizuale iz novog paketa koji sadrži 27 stikera posvećenih Sea Dance festivalu, vodećim zvezdama koje će na njemu nastupati i jedinstvenom festivalskom iskustvu u ambijentu prirodnih lepota crnogorske obale.

Nakon preuzimanja stikera sledi automatsko članstvo u zvaničnoj Sea Dance festivalskoj Viber zajednici, kroz koje će obožavaoci moći redovno da primaju i prosleđuju najnovije i najvažnije informacije o programu festivala i pratećim zbivanjima, učestvuju u nagradnim igrama i ostalim takmičenjima i uživaju u zvaničnim fotografijama i video klipovima festivala odmah po njihovom objavljivanju.

Sudeći po uspehu koje su EXIT festivalski paketi stikera ostvarili tokom proteklih godina, sa preko 3.5 miliona preuzetih stiker paketa u 174 zemlje sveta, koji su podeljeni 42 miliona puta, sva je prilika da će i novi Sea Dance stikeri uživati istu popularnost i dostići impozantne brojke širom planete. EXIT festival, jedan od 10 najpopularnijih globalnih brendova na aplikaciji Rakuten Viber širom sveta – uz FC Barselonu, Coca-Colu i druge, načinio je ovim još jedan važan korak u daljoj uticajnoj promociji Crne Gore i grada Budve; između ostalog i time što se, pored verzije na našem jeziku, ovaj paket stikera nudi za besplatno preuzimanje i u verziji na engleskom za korisnike Rakuten Vibera širom sveta!

Preuzmite besplatno Sea Dance stikere na aplikaciji Rakuten Viber: OVDE

Postanite član Sea Dance festivalske zajednice na aplikaciji Rakuten Viber: OVDE

„Kao turistička organizacija koja je pre nekoliko godina plasirala prvi paket destinacijskih Viber stikera u Crnoj Gori i još tada prepoznala značaj ove vrste promocije, i dalje smatramo da je u pitanju sjajan način da se promoviše festival, a Budva se pozicionira na sam vrh liste destinacija koje prate svetske trendove i idu u korak s vremenom“, pozdravila je ovaj potez Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budva.

„U kompaniji Rakuten Viber veoma smo srećni zbog toga što smo ponovo zvanična platforma za komunikaciju uzbudljivog Sea Dance festivala, na kom učestvuju najveće svetske muzičke zvezde pred najboljom festivalskom publikom u veličanstvenoj Crnoj Gori. Ponosni smo i što možemo uvek da omogućimo nove načine za deljenje duha ovog izuzetnog događaja među obožavaocima festivala, učesnicima i organizatorima. Jedinstven, upečatljiv i besplatan Sea Dance Viber stiker paket i dinamičan Sea Dance Viber Community predstavljaju idealnu platformu za deljenje relevantnih informacija o festivalu, ekskluzivnog sadržaja i utiska obožavalaca – za istinski osećaj stvaranja trajnih uspomena i uživanje u zabavnim i najpozitivnijim letnjim vibracijama na pravi Sea Dance festivalski način“, rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja poslovanja u kompaniji Rakuten Viber za centralnu i istočnu Evropu.

Interesovanje za ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica kod Budve, veće je nego ikada. Razlog za to, između ostalih stvari, leži i u činjenici da velike zvezde u tirkiznu uvalu donose desetine najvećih svetskih hitova u ovom trenutku, a listu sjajnih imena predvodi najveći muzički producent 21. veka, David Guetta. Nadaleko čuvena EXIT Dance Arena preuzeće Main Stage na Sea Dance festivalu pomoću vodećih tehno imena, poput Svena Vätha i Richija Hawtina, dok će za subotnje ludilo biti zadužen nemački hitmejker Robin Schulz i francuski rock-house duo Ofenbach! Nastupiće i britanski haus trio Disciples, ali i anderground elektronski heroji kao što su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Gaiser, Tijana T, Marko Nastić, kao i mnoge vrhunske zvezde sa Balkana među kojima su Darko Rundek, Senidah, Surreal, Fox, Kuku$, Hazze i drugi. Više informacija dostupno je na zvaničnoj stranici festivala www.seadancefestival.me.