EXIT Starseeds
Awakening our superpowers together

EXIT Starseeds

NEKADA DAVNO, ŽIVELI SU ONI POSEBNI…

U stranicama istorije, u neizmernom prostranstvu svemira, našlo se nekoliko izuzetnih bića, vizionara koji su se usudili da sanjaju, da zamišljaju drugačiji svet od onog običnog – bića poznatih kao Zvezdana deca.

Pomisli na veličine poput Nikole Tesle, Mileve Marić-Ajnštajn ili Leonarda Da Vinčija.

Ove posebne duše bile su predodređene za izuzetnu, višu misiju – da promene tok istorije i pokrenu talas transformacije kroz čovečanstvo.

Šta ako bi ti neko rekao da živimo u vremenu kada većina nas ima sposobnost da aktivira svoj Zvezdani potencijal.

Pojačaj i TI svoje moći na MAX!

ZVEZDANA DECO EXITA – VI STE ONI ODABRANI!

Tvoje prisustvo ovde, u ovom trenutku, nije slučajnost.

“Ako se osećate kao da se ne uklapate u svet koji ste nasledili, to je zato što ste rođeni da pomognete u stvaranju novog.”
Ross Caligiuri

Došlo je vreme da sledimo svoj unutrašnji plamen i stvorimo najznačajnije okupljanje koje je svet ikada video, gde smo predodređeni da budemo više od posmatrača u kosmičkoj igri života.

Izabrani smo zbog naše jedinstvene sposobnosti da inspirišemo, uzdižemo i donesemo predivnu budućnost, novu eru ljubavi, blaženstva i mira.

EXIT 2023 (2) (1)

U vreme kada je to najpotrebnije, probudite svoje nebeske energije, postanite oni koji nose baklju promene, i pokrenite transformaciju unutar sebe i u celom svetu oko vas.

Posebno za ovu priliku, odlučili smo da produžimo EXIT Festival i uključimo i 10. jul, datum rođenja Nikole Tesle, kada će Glavna bina biti obasjana Starseeds takeover performansom posvećenom njemu, jednom od najsvetlijih umova u istoriji.

Ovo je mesto za IZLAZ iz Matriksa, gde te čeka tvoja ZVEZDANA PORODICA.

Mesto gde ćemo da…

PROBUDIMO NAŠE SUPERMOĆI ZAJEDNO.