EXIT Strategy

EXIT strategy konferencija ulazi u drugu sezonu, u godini kada postoji mnogo više razloga za optimizam u muzičkoj i manifestacionoj industriji. Zahvaljujući tim pozitivnim pomacima, globalno se iščekuje festivalska sezona kojom ne upravlja nepredvidivost i otkazivanje, već jasna pravila i rešenja.

Ipak, u mnogim državama širom sveta manifestacioni sektor i dalje stagnira, čekajući odluke vlasti o organizovanju događaja. Zato ovu sezonu otvara panel „Muzička industrija protiv Kovida-19: Šta očekivati u 2022?“, na kojem govore ključni akteri globalne muzičke scene, a koji se prenosi uživo na Facebook stranici EXIT festivala u četvrtak, 24. februara u 18h.

EXIT strategy je međunarodna onlajn konferencija pokrenuta 2020. godine, pod sloganom „Izlaz iz pandemije stvaramo zajedno“, tokom koje su se u nekoliko panela okupili neki od vodećih svetskih i regionalnih aktera iz oblasti turizma, kulture, manifestacija, medija i drugih sfera javnog života. Do sada su održani sledeći paneli:

Turizam na respiratoru“, snimak panela možete pogledati ovde

„Manifestacije: Od otkazivanja do otkaza“, snimak panela možete pogledati ovde

„A New Hope: Events on the Horizon?“, snimak panela možete pogledati ovde

„The Clubland’s Longest Night“, snimak panela možete pogledati ovde

Konferencija EXIT strategy će periodično donositi nove panele, a biće realizovana uz podršku brojnih vodećih stranih, regionalnih i domaćih medija.