EXIT Strategy

U svetlu nadolazećih, veoma teških ekonomskih posledica, a koje postaju sve očiglednije kako pandemija korona virusa jenjava u brojnim zemljama sveta, EXIT pokreće međunarodnu onlajn konferenciju pod nazivom „EXIT strategy“. Konferencija će pod sloganom „Izlaz iz pandemije stvaramo zajedno” trajati više nedelja, tokom kojih će se u nekoliko panela okupiti neki od vodećih svetskih i regionalnih aktera iz oblasti turizma, kulture, manifestacija, medija i drugih sfera javnog života.

Konferencija „EXIT strategy“ donosi drugi panel internacionalnog karaktera pod nazivom „The Clubland’s Longest Night“. Ova tribina održana je na daljinu, a učesnici i publika okupili su se 23. juna u 18 časova, u direktnom prenosu na Facebook stranici EXIT festivala.

Prvi u ovoj seriji razgovora regionalnog karaktera nosio je naziv „Turizam na respiratoru“ i održan je 7. maja. Snimak panela možete pogledati ovde.

Drugi regionalni panel održan je 21. maja pod nazivom „Manifestacije: Od otkazivanja do otkaza“. Snimak panela možete pogledati ovde.

Treći panel bio je prvi internacionalnog karaktera i nosio je naziv „A New Hope: Events on the Horizon?“. Panel je održan 4. juna, a njegov snimak možete pogledati ovde.

Konferencija „EXIT strategy“ će periodično donositi nove panele, a biće realizovana uz podršku brojnih vodećih stranih, regionalnih i domaćih medija.