Get EXITed žurka pokrenuće Strumicu u septembru!

Get EXITed žurka stiže u Strumicu!

29. jul 2022. — Autor: EXIT

Veliki jednodnevni događaj, u organizaciji EXIT tima i u saradnji sa gradom Strumicom, biće održan u sredu, 7. septembra uz nastupe poznatih internacionalnih i regionalnih muzičkih zvezda. Cela lista izvođača i mesto održavanja biće objavljena uskoro, kao i početak prodaje prvog kontingenta ulaznica.

Jedinstveni koncept Get EXITed muzičkog događaja predstavljen je na današnjoj press konferenciji u Strumici, na kojoj su se brojnim okupljenim medijima obratili gradonačelnik Strumice, Kosta Kostadinov i predstavnici EXIT festivala.

„Get EXITed stiže 7. septembra u Strumicu! Obećavamo puno druženja, dobre muzike i lepih iznenađenja. Pozivam sve narode Balkana da dođu u Strumicu, da zajedno otvorimo jedno lepo i veliko poglavlje našeg otvorenog Balkana“ – izjavio je ovim povodom gradonačelnik Strumice, Kosta Kostadinov.

“Od samog osnivanja Exita postoje jake veze između Makedonije i našeg festivala, koje održavamo već dve decenije, a sada je vreme da i mi svratimo kod vas! Budući da su spone između naših zemalja neraskidive, upravo zbog istorije i zajedničke kulture, veoma nam je drago što se porodici EXIT događaja napokon pridružuje i Makedonija, a početak ove saradnje je upravo veliki Get EXITed muzički događaj u septembru u Strumici. Jedna od osnovnih vizija ovog projekta je uvod u kreiranje novog makedonskog festivala sledeće godine, koji će postati nova važna turistička atrakcija Balkana. Ali u ovom trenutku fokus nam je na velikoj Get EXITed žurci. Jako smo uzbuđeni da se konačno okupimo s našom makedonskom ekipom” – poručili su iz EXIT tima.

Get EXITed kao koncept jednodnevnog muzičkog događaja napraviće odličan uvod u prvo izdanje velikog makedonskog festivala koje je planirano za sledeću godinu. EXIT je najveća organizacija muzičke industrije Jugoistočne Evrope, koja ima svojih devet festivala u sedam država. Pored matičnog festivala, koji se više od 20 godina tradicionalno održava u Novom Sadu, EXIT je do sada organizovao brojne festivale i velike koncerte, kao što su No Sleep festival u Beogradu, Sea Dance i Ada Divine Awakening u Crnoj Gori, Revolution u Rumuniji, Sea Star u Hrvatskoj, Echowaves u Gruziji, Festival 84 u Bosni i Hercegovini, Sunland na plaži Perla u Bugarskoj, koncerti Robbie Williamsa i Madonne u Beogradu, Red Hot Chili Peppersa u Inđiji i mnoge druge.

Misija Exita od samog nastanka je povezivanje regiona i promocija mira, kao i brendiranje destinacija i izgradnja njihovog prepoznatljivog imidža.